0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Τυχεροί" είναι όσοι κατάφεραν με οποιοδήποτε τρόπο να διοριστούν. Δεν ισχύει όμως για όλους αυτής της γενιάς και όχι λόγω αδιαφορίας. Εγκλωβίστηκε λόγω της απουσίας εκπαιδευτικής πολιτικής και του ψηφοθηρικου ελληνικού συστήματος.Οι νεότεροι συνάδελφοι, ιδιαιτέρως όσοι επέλεξαν τις φιλοσοφικές σχολές, γνώριζαν ότι οι διορισμοί τελείωσαν.Αλλά είμαστε εκτός θέματος.
Καλησπέρα,Μπήκα σήμερα τυχαία στον ΟΠΣΥΔ για ένα τσεκάρισμα και ενώ έχει περαστεί ότι άλλο προσκόμισα, δεν υπάρχει πουθενά το μεταπτυχιακό. Έχω integrated master και για να το διακαιολογησω κατέθεσα πιστοποιητικό από τη σχολη μου αλλα και το ΦΕΚ.Ευχαριστώ.
Αν στο ΟΠΣΥΔ δεν έχουν περάσει κάποιο προσόν το οποίο υπάρχει στην αίτηση χρειάζεται να κάνουμε ένσταση ή πρέπει να πάμε κατευθείαν στην Δευτεροβάθμια;
Σήμερα η ΔΔΕ της περιοχής μου επικαιροποίησε τα προσόντα μου στον ΟΠΣΥΔ και δεν μου πέρασαν το Πιστοποιητικό Η/Υ.Τους πήρα τηλ και τους ζήτησα να ξανακοιτάξουν το φάκελο μου για να το διορθώσουν και η προισταμένη μου απάντησε πως δεν μπορούν να ασχοληθούν ξανά με την ίδια αίτηση, δεδομένου ότι έχουν χιλιάδες αιτήσεις, να κάνω ένσταση! Εαν όμως προσλάβουν αναπληρωτές τον Σεπτέμβρη από τους προσωρινούς πίνακες, τα 4 μόρια που χάνω πιθανόν να κοστίσουν την πρόσληψη μου σε περιοχή που να με εξυπηρετεί.Τι άλλο να κάνω; Να πάω στον διευθυντή της ΔΔΕ;;;
Εχω το i-skills B.I.T Thematic του 2008. Υπάρχει στην προκήρυξη. Το κατέθεσα μάλιστα και επικυρωμένο από δικηγόρο, ενώ δεν απαιτούνταν, γιατί το είχα ήδη. Το έχω καταθέσει πολλές φορές σε προκηρύξεις ΑΣΕΠ χωρίς κανένα πρόβλημα.Πρέπει να πάω από εκεί λοιπόν, και δεν έχω καμία διάθεση για καβγάδες... Δεν καταλαβαίνουν λίγο την κατάσταση. Για εκείνους είναι μια ακόμη αίτηση, για εμάς είναι το εργασιακό μας μέλλον...
.Τους πήρα τηλ και τους ζήτησα να ξανακοιτάξουν το φάκελο μου για να το διορθώσουν και η προισταμένη μου απάντησε πως δεν μπορούν να ασχοληθούν ξανά με την ίδια αίτηση, δεδομένου ότι έχουν χιλιάδες αιτήσεις, να κάνω ένσταση! Εαν όμως προσλάβουν αναπληρωτές τον Σεπτέμβρη από τους προσωρινούς πίνακες, τα 4 μόρια που χάνω πιθανόν να κοστίσουν την πρόσληψη μου σε περιοχή που να με εξυπηρετεί.Τι άλλο να κάνω; Να πάω στον διευθυντή της ΔΔΕ;;;