0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν έχει λήξει η προθεσμία, μπορείς να κάνεις λογικά αίτηση εκ νέου. Καλού κακού, κράτα αντίγραφο του πιστοποιητικού μαζί σου.
Σήμερα η ΔΔΕ της περιοχής μου επικαιροποίησε τα προσόντα μου στον ΟΠΣΥΔ και δεν μου πέρασαν το Πιστοποιητικό Η/Υ.Τους πήρα τηλ και τους ζήτησα να ξανακοιτάξουν το φάκελο μου για να το διορθώσουν και η προισταμένη μου απάντησε πως δεν μπορούν να ασχοληθούν ξανά με την ίδια αίτηση, δεδομένου ότι έχουν χιλιάδες αιτήσεις, να κάνω ένσταση! Εαν όμως προσλάβουν αναπληρωτές τον Σεπτέμβρη από τους προσωρινούς πίνακες, τα 4 μόρια που χάνω πιθανόν να κοστίσουν την πρόσληψη μου σε περιοχή που να με εξυπηρετεί.Τι άλλο να κάνω; Να πάω στον διευθυντή της ΔΔΕ;;;
Το ΟΠΣΥΔ δεν είναι ΑΣΕΠ.
Rrrrr δεν ξέρω ποιο ερέθισμα έχεις δεχτεί για να μιλάς τόσο απόλυτα.Επειδή δεν πήρα τυπικά μέρος στην προκήρυξη, απλά για να δω το όνομα μου στους πίνακες, αλλά έχω βάσιμες ελπίδες διορισμού, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να αφήσω την επαγγελματικη μου πορεία στην τύχη. Δεν μου προσμετρησαν δικαιολογητικο που έχω συμπληρωσει και καταθεσει με την αίτηση μου. Το πιστοποιητικό δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ώστε να μην το λάβουν υπόψη. Επιπλέον, όταν τους τηλεφώνησα δεν μου πρότειναν να κάνω συμπληρωματική αίτηση, αφού δεν έχει παρέλθει η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών, αλλά κατευθείαν, χωρίς διάθεση να με εξυπηρετήσουν μου είπαν να κάνω ένσταση. Ευτυχώς, συνάδελφοι από εδώ μέσα, με συμβουλεψαν, εχοντας ενσυναισθηση και τους ευχαριστώ πολύ.
Πολύ σωστά τα λεει ο rrrrrr! Δεν προβλέπεται καμια παρέμβαση του υποψηφίου κατά τη διαδικασία καταχώρισης των δικαιολογητικών στο ΟΠΣΥΔ. Το ότι μερικές διευθύνσεις το έχουν καταστρατηγησει αυτο, δε σημαίνει οτι είναι και το σωστο. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο υποψήφιος είναι ένσταση επι των προσωρινών πινάκων....Αυτο είναι διοικητικά ορθό... ολα τα άλλα είναι παράτυπα και πλήττουν το κύρος της διαδικασίας...
- «...καμια παρέμβαση του υποψηφίου...», «...διοικητικά ορθό...», «...παράτυπα και πλήττουν το κύρος της διαδικασίας...».Λες πράγματα «επικίνδυνα» για το φόρουμ συνάδελφε... Μοιάζει εξωγήινο που μεταξύ εκπαιδευτικών επισημαίνω αρχές και στάσεις που περιγράφονται ξεκάθαρα στο Σύνταγμα και είναι παντελώς αυτονόητα σε χώρες όπου λειτουργεί το κράτος δικαίου. Το πλέον λυπηρό είναι πως υποψήφιοι εκπαιδευτικοί κοιτάζουν το καθαρά βραχυπρόθεσμο ατομικό συμφέρον τους, (να καταχωριστεί πάση θυσία το δικαιολογητικούλι μου... γλυτώνω επίσης και την ένσταση..., τί πειράζει κι αν παρανομώ λιγάκι;... sic), χωρίς να αντιλαμβάνονται κατ’ ελάχιστον τον σοβαρό αλλά και συμβολικό αντίκτυπο της πράξης τους και αν αυτό εκθέτει και τορπιλίζει όλη την Προκήρυξη. Και αντί να πάνε στη Δ/νση για να τους ικανοποιήσει τα θελήματα στο πελατειακό mood, να την βάλουν στη θέση της που καταστρατηγεί την Προκήρυξη. Ψιλά γράμματα σ' αυτή τη χώρα.