0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορώ να σου πω κάτι πιο έγκυρο πέρα από το ότι περάσαμε 1300 φακέλους στο ΟΠΣΥΔ και τα 2/3 δεν είχαν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης διότι δεν ζητούσαν οι υποψήφιοι να επικαιροποιήσουν την οικογενειακή τους κατάσταση. Αυτό, δε, με το ΑΣΕΠ που πήρε και τηλέφωνο (!!!!) είναι από τα ανήκουστα.
Επίσης, στον οπσυδ, ύστερα από την επικαιροποίηση των στοιχείων μου με βάση την αίτηση μου, στη καρτέλα κοινωνικά στοιχεία βλέπω αυτή την εικόνα,Μήπως υπάρχει πρόβλημα με το κόκκινο αστεράκι (σημαίνει "υποχρεωτικό πεδίο")Σας ευχαριστώ
σε ευχαριστω πολυ δλδη με το που καταχωρει ο χεριστης το πτυχιο το συστημα αυτοματα τικαρει εαν ειναι integrated master?Αρα δεν ειναι θεμα δδε αλλα αδυναμια του συστηματος
Καλημέρα, μόλις μπήκα στο ΟΠΣΥΔ και είδα πως ακόμη δεν μου άλλαξαν κάποια προσόντα. Γνωρίζετε μέχρι πότε πρέπει να τα αλλάξουν;
Η ζωή στα χρόνια της παραπληροφόρησης. Τα site και οι αιρετοί που ανεβάζουν την "είδηση", δεν την υιοθετούν απαραίτητα. Λένε απλά ότι σύμφωνα με το εργασία tv, θα γίνουν αυτά. Και εν τέλει τι μας λένε εδώ οι "δημοσιογράφοι"; "όσοι επιλεγούν ως προσωρινά διοριστέοι θα πάρουν τον τίτλο του αναπληρωτή και θα διοριστούν στα σχολεία. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, ενστάσεις-οριστικοί πίνακες, τότε θα έχουμε και τους μόνιμους διορισμούς στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Εγώ δεν βλέπω πουθενά να μιλάνε για προσλήψεις αναπληρωτών με τους προσωρινούς πίνακες. Και φυσικά δεν μιλάνε για να μην εκτεθούν. Αλλιώς θα ήταν ξεκάθαροι. Εγώ αντιλαμβάνομαι, ότι αυτοί οι τύποι ουσιαστικά λένε ότι θα βγούνε οι προσωρινοί πίνακες, οι κατανομές και οι οργανικές θέσεις μέχρι τέλη Αυγούστου και έτσι θα επιλεγούν οι πρώτοι 5250. Κατόπιν κάτι από τα παραπάνω θα στραβώσει και οι δύο τύποι που θα πάρουν χιλιάδες κλικ αυτές τις μέρες που θα είμαστε όλοι σπίτια μας θα είναι καλυμμένοι. Τι μπορεί να στραβώσει από τα παραπάνω βήματα;1.Δεν θα βγουν ούτε οι προσωρινοί.2.Δεν θα βγουν οι κατανομές, επειδή το υπουργείο δεν τελείωσε την χαρτογράφηση.3.Δεν θα βγουν οι οργανικές, επειδή το υπουργείο δεν τελείωσε την χαρτογράφηση.4.Επίσης μπορεί να μας πούνε ότι όλος ο προγραμματισμός των διορισμών μετατίθεται για ένα χρόνο αργότερα, λόγω του κορωναϊού (λόγοι δημοσίου συμφέροντος, προσλήψεις στην υγεία)... και φυσικά δεν θα τους πει και κανείς τίποτα.5.Επίσης μπορεί να βγούνε προσφυγές κατά του συστήματος Γαβρόγλου και να παγώσει η διαδικασία. Και λένε κιόλας: "όπως έγινε τότε, στην 3Κ". Ναι, αλλά η 3Κ ήταν για μόνιμους διορισμούς και όχι για συμβάσεις ορισμένου χρόνου όπως των αναπληρωτών. Έχει καθολική διαφορά. Και αναρωτιέμαι κάνοντας ένα σενάριο που το έχω περιγράψει ξανά. Σε κάποιον υποψήφιο δεν μπαίνουν τα 40 μόρια από το διδακτορικό του και έτσι δεν προσλαμβάνεται αναπληρωτής καθόλου όλη την χρονιά. Τον Απρίλιο βγαίνουν οι οριστικοί και τον Μάιο τον προσλαμβάνουν που? Και στην θέση ποιανού? Του τελευταίου αναπληρωτή που πήραν στη 2η φάση για παράδειγμα? Και εκείνον τον τελευταίο τι τον κάνουν? Τον πάνε στη θέση του πρώτου από την 3η φάση? κτλ κτλ...Και τι θα γίνει με την προϋπηρεσία, τους μισθούς, τα μόρια από το σχολείο για μεταθέσεις κτλ κτλ?Όπως και να έχει οι "δημοσιογράφοι;;;" είναι αρκετά προσεκτικοί. Ας βγάλουν και ένα βίντεο που θα λένε ευθέως και μόνο για τον τρόπο πρόσληψης των αναπληρωτών. Εγώ να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι θα πάμε με τους παλιούς ή τους καινούριους προσωρινούς. Σκέψεις παραθέτω.
Ετσι ακριβως!!!
Η νομοθεσία επιτρέπει τη χρήση προσωρινών πινάκων. Η διαφορά με την ειδική είναι ότι αυτή έτρεξε για ένα χρόνο μόνο μόνο με τους παγωμένους πίνακες, ενώ στην γενική πιθανολογουμε την παράταση επι διετία. Είναι νόμιμο αυτό λόγω προηγούμενης απόφασης του ΣΤΕ; Προσφυγες είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν εκατερωθεν ότι κι αν εφαρμοστεί τελικά. Πιθανολογώ ότι λόγω των ιδιαίτερων καταστάσεων που ζούμε, τελικά έτσι θα δικαιολογησουν τη χρήση των παγωμενων πινάκων ώστε να αποκτήσουν και νομική ισχύ.