0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως λένε;;;Είσαι ο πρώτος που μεταφέρει αυτή την αποκλειστική πληροφορία.Να υποθέσω ενημέρωση εκ' των έσω;
MAYROS_RIGAS, δεν έπαθαν αγκύλωση τα δάχτυλα σου, να γράψεις τέτοιο τόμο;;;;;
Αφενός να πω...οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ και αφετέρου να πω ότι το θέμα που πρέπει να μας απασχολεί είναι αν υπάρχει διάθεση για διορισμούς με το νέο σύστημα, αν αυτό δεν θα αλλάξει και για πόσο. Αυτό είναι το μείζον. Προς το παρόν όλα βαίνουν ομαλά με τη νέα προκήρυξη και σύντομα θα έχουμε αναπληρωτές με βάση το νέο σύστημα. Διορισθέντες θα έχουμε; Και πόσους; Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν, ούτε τα θέλω κανενός. Όσοι θίγονται να καταφύγουν στα δικαστήρια και καλώς θα πράξουν. Σεντόνια για τα θέλω καθενός και κάθε συλλόγου με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Τα θεωρώ παραπλανητικά. Το τι γίνεται μπροστά στα μάτια μου και πως αυτό θα εξελιχθεί, αυτό με ενδιαφέρει. Ωμός ρεαλισμός, με συμφέρει ή όχι. Και το νήμα αυτό δεν είναι για σεντόνια ή κάνω λάθος; Αν ναι να πάω στη φιλοσοφία να σας καταλάβω βρε αδερφέ!!!
'Οσο καλή διάθεση και αν έχω, δεν μπορώ να μην σου απαντήσω καθώς συνεχίζεις τις μπηχτές από χτες. Μόλις έγραψες ένα σεντονάκι, όπου μας περιγράφεις τα θέλω σου και τα δεν θέλω σου. Δηλαδή εσένα δεν σε ενδιαφέρουν τα θέλω του καθενός, ταυτόχρονα μας προτρέπεις να ακολουθήσουμε τα δικά σου θέλω και το τι πρέπει να μας απασχολεί. Είναι λίγο αντιφατική η συμπεριφορά σου. Επίσης δε νομίζω ότι πάνε και όλα τόσο ομαλά, αν και αυτό είναι υποκειμενικό. Μόλις έγινε επανέκδοση των πινάκων της 1ΓΕ και πήρε παράταση η προθεσμία των ενστάσεων μέχρι τις 17/07. https://www.asep.gr/webcenter/portal/asep/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7?var=ucmserver%23dDocName%3AVDCCMS01.ASEP.030483&_afrLoop=27639517077932270&_adf.ctrl-state=13vyltt3ev_38#!%40%40%3Fvar%3Ducmserver%2523dDocName%253AVDCCMS01.ASEP.030483%26_afrLoop%3D27639517077932270%26_adf.ctrl-state%3D13vyltt3ev_42
Ξαναβγήκαν οι πίνακες για την 1ΓΕ. Τι διορθώθηκε;
Κάποια μοριοδοτικά λάθη στη διασταύρωση με ΟΠΣΥΔ.
Μισό λεπτό... αυτή η διασταύρωση κανονικά δε γίνεται πριν από την έκδοση των προσωρινών;