0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωπα, εγώ δεν είπα για 120 φιλολόγους. Είπα όσα είναι τα οργανικά κενά για οποιαδήποτε ειδικότητα. και των φιλολόγων δεν είναι μόνο 129. Δεν ξέρω πόσα είναι με τα νέα προγράμματα.
Δεν σε νοιάζει που πήραν συντάξεις 30.000 και δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε πολιτικά έστω και με μία ποσόστωση του τύπου 1 προς 5. Όπως έκατσε η μπίλια κακήν-κακώς μέσα στο μνημόνιο χωρίς σχέδιο μέσα στον πανικό. Άρπα κόλλα διαδικασίες, αλλά "αφού είναι νόμιμες και συμφέρουν τι να κάνουμε δηλαδή"; αυτό μας λες λοιπόν.
Προβλέπω πολλές παραιτήσεις.Απλως η ειδική χρησιμοποιήθηκε ως εύκολο σκαλοπάτι για την επίτευξη του τελικού στόχου.
Αναρωτιέμαι αν θα είχε νόημα ο trust_no_one ένα σενάριο με βάση τα ποσοστά αναπληρωτών ανά προκήρυξη...
Διευκρίνισε μου λίγο τι ακριβώς εννοείς, να το προσπαθήσω. Θα βάλω τις προκηρύξεις 50-50 (από 5250 θέσεις δηλαδή); Και οι κοινές ειδικότητες θα πάνε όλες στη 2ΓΕ; Ή θα πάρω το σύνολο των προσλήψεων αναπληρωτών και θα το κατανέμω στο σύνολο των 10500 και από εκεί θα προκύψουν τα ποσοστά των προκηρύξεων; Με τις κοινές πάλι στη 2ΓΕ; Επίσης ένα πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν ανακοινωθεί αυτοί που δεν ανέλαβαν υπηρεσία (έστω ο αριθμός τους ανά ειδικότητα και φάση), ώστε να ξέρουμε τον πραγματικό αριθμό προσλήψεων ανά ειδικότητα...
Εννοώ ότι οι ειδικότητες που εκαναν αίτηση στην κάθε προκήρυξη να κατανεμηθούν σε 5250 θέσεις (ανά προκήρυξη) και ανάλογα με τις προσλήψεις των αναπληρωτών αν αυτό βγάζει νόημα.Ευχαριστώ!
Σωστά το θέτει ο mtsag.. Μαλλον θα παμε ανά προκυρηξη. Δηλαδή την μια χρονιά θα εχουμε προσληψεις από την 1/ΓΕ που ειναι, δασκαλοι, νηπιαγωγοι και μουσικοι και την άλλη χρονιά από την προκηρυξη 2/ΓΕ...Τωρα από ποια προκηρυξη θα μονιμοποιησει πρώτα δεν ξέρουμε. Επίσης μπορεί και να τους πάρει όλους μαζί.. Ποιος ξέρει; Άγνωστο...