0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπραβο Αννα! Δυσκολη περιοχη και η Πελλα γενικά με υπεραριθμίες..
Για να σταματήσει το αστείο με τις πλεονάζουσες ειδικότητες, όσον αφορά τις κοινές ειδικότητες τουλάχιστον:1. Ιδρύει όλες τις απαραίτητες οργανικές στην πρωτοβάθμια.2. Τις δίνει ως κενά για μεταθέσεις3. Δίνει το δικαίωμα σε όσους θέλουν από τη δευτεροβάθμια να κάνουν μετάταξη, στην ίδια διεύθυνση που ανήκουν τώρα (να το τηρήσουν όμως, όχι όπως στις μετατάξεις του 2013 που υποτίθεται αυτό θα γινόταν κι όλοι πήγαν σπίτι τους).4. Δίνει το δικαίωμα σε όσους θέλουν να μεταταγούν σε φορείς, να μεταταγούν μόνιμα εκεί, αφήνοντας την οργανική τους.5. Υποχρεωτική μετάταξη όσων έχουν μείνει ως υπεράριθμοι, πάλι στην ίδια διεύθυνση που ανήκουν (προφανώς της άλλης βαθμίδας).Και μετά θα δεις ποιοι πλεονάζουν και ποιοι έχουν ανάγκες. Υ.Γ. Στην πρωτοβάθμια είμαι διορισμένος κι όχι δεν είμαι υπεράριθμος. Θύμα των μετατάξεων είμαι σε ένα βαθμό, αρκετές από τις οποίες έγιναν σε μαγικά, ανύπαρκτα κενά. Οι οποίες μετά πήραν και ωραιότατες μεταθέσεις. Αλλά σου φταίει ο gvasilis που φωνάζει για τα φαλτσοσφυρίγματα που βλέπει. Τώρα θα μου πεις και ποιος δε σου φταίει εσένα...
1. Ιδρύει οργανικές στην πρωτοβάθμια.2. Ενοποιεί πρωτοβαθμια και δευτεροβάθμια.Μετά συνέχισε όπως θέλεις. Δε θα πρέπει να γεμίσει η ηπειρωτική Ελλάδα με πληροφορικούς πλεονάζοντες και στις δύο βαθμίδες, που θα κάνουν μόνοι τους το ολοήμερο στο δημοτικό ή τα μαθηματικά στο γυμνάσιο.
Ορίστεhttps://drive.google.com/file/d/1V7HIGtmisktqM9PDEKXq_jYb439cFLfl/view?usp=sharing
Δεν νομίζω να εχω κατι άλλο που δεν μαθαμε εδω