0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωτήριο για τα παιδιά κυρίως. Στο mute έχουν γυρίσει πλευρό στο κρεβατι
Αν ασπουμε έχουν απορίες κλαιν Ε?Υπερμαθηματικος ποιον λέγανε? Εναν καθηγητη από το μαθηματικο Θεσσαλονίκης?
Οχι Καθηγητης σε σχολείο ηταν ο αγαπητος Κυβεντίδης, τωρα συνταξιούχος νομίζω! Εχω και τα βιβλια του! Οταν ημουν φοιτητης φυσικα τα έδινε δωρεαν τωρα τα πουλαέι!https://www.kyventidis.gr/
Τα κουίζ τα ανεβάζεις ή τα γράφεις επί τόπου στο poll;
Εγω θα τις ήθελα ανοιχτές. Αλλά έχει επικρατήσει να τις κλείνουν. Αν το ζητήσω ανοίγουν 5-6 παιδιά το πολύ. Σε κάποια μαθήματα αν έχω χρόνο ετοιμάζω κουίζ πολλαπλής κ τα λύνουμε μαζί. Προφανώς δεν είναι τοπ επιπέδου αλλά δίνει κίνητρο. Σε ένα τμήμα έτσι είχα μονιμα σηκωμένα 15 από τα 20 χέρια ·όχι συνέχεια τα ίδια- κ το μίνιμουμ που πέτυχα σ άλλο τμήμα ήταν τα μισά περίπου. Έτσι πάμε πιο αργά αλλά τουλάχιστον συμμετέχουν κ επειδή είναι πιο εύκολα σηκώνουν χέρι κ οι αδύναμοι. Κάποια παιδιά πάντως είναι πιοσυγκεντρωμένα στο διαδικτυακό. στην τάξη μπορεί να ζουζουνίζαν ενώ τώρα συμμετέχουν. Πόση σημασία έχει η ηρεμία... αν είχαμε γύρω στα 18 παιδιά σε μόνα θρανία θα κάναμε πολύ καλύτερο μάθημα. Σκέφτομαι να τους βαλω να κάνουν κ γραπτή άσκηση την ώρα του μαθήματος. φιλολογικά. δεν ξέρω όμως πώς θα παρακινηθούν όλοι να γράψουν. κ δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να μ τη στείλουν μόνα τους αμέσως για μα μη μεσολαβήσει χρόνος κ μπει ξένος δάκτυλος...
Πάντως συνάδελφοι αυτό που συμβαίνει με τα δημοσιεύματα , τα πιθανα σενάρια, τις διαρροές, το τι λέει ο κάθε ειδικός και ο κάθε πολιτικός κτλ. εμένα μου κλονίζει το νευρικό σύστημα.