0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ορισμένες τοποθετήσεις είναι θλιβερες...@Σπουργίτι, όχι μόνο θα ασκεί διδακτικό έργο ο υπεύθυνος covid, αλλά θα είναι επιφορτισμένος και με μια ευθύνη που δεν αναλογεί σε κανέναν μας. Εσύ θα αναλάμβανες υπεύθυνος covid φορώντας απλώς μια πάνινη μάσκα; Έχοντας μια κυβέρνηση η οποία απλώς από την αρχή της κρίσης μεταθέτει τις δικές της ευθύνες; Χωρίς να υπάρχει γιατρός και νοσηλευτής σε επίπεδο πόλης, ο οποίος θα μπορούσε να καλείται όταν υπάρχει πρόβλημα; Όχι ιερές αγελάδες, τα εύκολα εξιλαστήρια θύματα θα είναι αυτοί οι συνάδελφοι, ειδικά σε σχολικές μονάδες με διευθυντές ευθυνόφοβους.
Ορισμένες τοποθετήσεις είναι θλιβερες...Όχι ιερές αγελάδες, τα εύκολα εξιλαστήρια θύματα θα είναι αυτοί οι συνάδελφοι, ειδικά σε σχολικές μονάδες με διευθυντές ευθυνόφοβους.
Μα δεν καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται περί ευθύνης; Είναι σαν να λες έχω ευθύνη να παρακολουθώ την ομαλή εξέλιξη ενός χειρουργείου χωρίς να είσαι χειρουργός.Εσύ θα ένιωθες σε μια τέτοια περίπτωση ευθυνη; Καλούν απλά ένα συνάδελφο να παίξει θέατρο κάνοντας τον γιατρό. Απλά τραγελαφικο...
Ο Σύψας για τη μάσκα:https://www.youtube.com/watch?v=i7BOFKpzFfo&feature=emb_logo&ab_channel=AntonisPagratis
Στο παραπάνω βίντεο βλέπω τον Βόβολη που θεωρείται πολύ καλός καρδιολόγος. Κι αν θυμάστε κι ο Τσιόδρας έλγε ότι δεν ωφελεί σε τίποτα. Εγώ τι να κάνω που δεν θέλω να φοράω μάσκα βρε παιδιά;
Κρεμάν τη μάσκα από το ένα αυτί ή στο λαιμό διότι όπως είναι γνωστό, ο ιός μεταδίδεται από τα αυτιά και τον λαιμό.
Οκ, εδώ θα είμαστε, μακάρι να έχεις εσύ δίκιο. Γιατί εγώ προβλέπω ότι σε 10-20 μέρες από σήμερα όλα τα καλοπληρωμένα ΜΜ"Ε" θα μιλούν για ανεύθυνους εκπαιδευτικούς που άφησαν την πανδημία να προελάσει στα σχολεία. Κι η κυβέρνηση από κοντά. Να προσθέσω και τους περίφημους υγειονομικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων; Η κυβέρνηση ξέρει τι έχει πράξει για την προστασία των σχολείων (τίποτα) κι ετοιμάζεται για επικοινωνιακή διαχείριση - όπως συνήθως.
Αυτά δεν είναι τίποτα.... Πίστεψέ με....Να πω μόνο ότι μεγάλο μέρος του καθαρισμού του σχολείου γίνεται απ' τους καθηγητές.Πολλοί ευχόμαστε να κλείσουν τα σχολεία όχι για να γλυτώσουμε από τον κοροναϊο αλλά απ' το θέατρο του παραλόγου που ζούμε σε καθημερινή βάση...
Ρε παιδιά τι λετε για υπεύθυνο covid κ καθήκοντα κλπ; εμάς ανέλαβε ο υποδιευθυντής κ η υποδιευθύντρια κ ούτε που συζητήσαμε αν τυχόν θα ήθελε άλλος. ποιος να θέλει κ γιατί;;Πιο yolo σχολείο από το δικό κ δεν υπάρχει. Δεν περιγράφω σκηνικά γιατί δεν ξέρω ποιος διαβάζει, νομίζω ότι πάμε ξυπόλητοι στ αγκάθια. Δεν έχουμε αρνητές παρα μόνο κάτι κλάψες με αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, αλλά είναι μια φάση ο τι να ναι όλοι. Ο διευθυντής ειδικά.
Σαν να περιγράφεις το δικό μου σχολείο!!!!! Φαντάζομαι ότι πολλοί θα βρουν ομοιότητες και με τα δικά τους...