0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μηνύματα και έτσι δεν κατανόησα απόλυτα τις θέσεις των συνομιλητών. Υποθέτω ότι είστε αρνητικοί με τέτοιες μεθόδους: https://www.esos.gr/arthra/69514/pseydeis-iatrikes-vevaioseis-anazitoyn-oi-goneis-gia-na-apofygoyn-ta-paidia-toys-tiΌπως είστε αρνητικοί γενικά και με τις καταλήψεις. Δεν βλέπω κάποιο θέμα για τις καταλήψεις και δεν ξέρω πώς να ανοίξω. Είναι εκτός θέματος εδώ. Αξίζει όμως να συζητηθεί. Να προτείνουμε και λύσεις ή να προσδιορίσουμε με τους μαθητές μας τους ορθούς και αποτελεσματικούς τρόπους πίεσης. Έστω σε προσωπικό μήνυμα ας με καθοδηγήσει κάποιος να ανοίξω το θέμα, αν δεν το ανοίξει άλλος. Ευχαριστώ.Ήδη από την Πέμπτη είναι το σχολείο μας κλειστό. Το αίτημα: όχι μάσκα. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε καν.
Πραγματικά αναρωτιέμαι αν στο υπουργείο πιστεύουν όντως ότι τα παιδιά μεταδίδουν λίγο οπότε δεν θα συμβεί κάτι στα σχολεία, ή θεωρούν ότι ο κόσμος επ ουδενι δεν θέλει κλειστά σχολεία άρα δεν θα ασχοληθεί ο,τι και να γίνει, ή ότι θα έχει γίνει τόσος χαμός γύρω γύρω που τελικά θα τα κλείσουν κ θα φταίμε πάλι εμείς για την τηλεκπαίδευση. Σε συζήτηση σε φορούν γονέων διαβασα ότι στη Νορβηγία πας κ κάνεις τεστ δωρεά όπου θες, αν υποψιάζεσαι επαφή με κρουσμα. ή έρχονται σπίτι κ σου κάνουν ή σε ειδικά σποτ. Κ εδώ οι παιδίατροι λενε ότι δεβ θα παραπέμπουν σε τεστ με κάθε σύμπτωμα, αλλά είναι ασαφές αν υπογράφουν για να γυρίσει παιδί σχολείο μετά από ίωση που δεν επαληθεύεται με κάποιο τεστ,....
Υπήρχε η λύση του εσωτερικού τουρισμού. Η Ισλανδία το 'καμε. Αλλά δε θα το γνωρίζεις. Τα ΜΜΕ σιωπή. Γιατί άραγες; Α, τώρα που το θυμήθηκα. Ούτε για τα ΜΜΕ εισαγγελέας. Διασπάθιση χρήματος εν μέσω πανδημίας. Δεν πειράζει. Άμα φοβάσαι Πρωθυπουργό Υπουργό Μηντιάρχες Εφοπλιστές καλείς τον Εισαγγελέα για τα γυναικόπαιδα. Τέτοιους δασκάλους με τέτοια θάρρητα θέλομε. Φυσικά και μόνον τέτοιους έχομε...
Δεν έχω καν τηλεόραση. Μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Δεν ενδιαφέρει εξάλλου κανέναν ποιος είμαι εγώ ή εσύ και τι πρεσβεύουμε. Ιδιαίτερα, όταν ερμηνεύουμε ο ένας τον άλλον. Ας εκφράζουμε τις απόψεις μας. Αλήθεια, η δική σου ποια είναι τελικά; Είσαι κατά της μάσκας; Των τεστ; Πες μας...
Στο star πριν απο λιγο...απαντηση τροχαιας σε ερωτηση δημοσιογραφου γιατι κατα τον ελεγχο σε αστικο λεωφορειο διαπιστωνεται οτι υπαρχουν πολιτες ορθιοι και μαλιστα στομα με στομα δεν κατεβαζουν αυτους που ειναι ορθιοι;; ........εμεις την μονη εντολη που εχουμε ειναι να δουμε αν υπαρχει καποιος χωρις μασκα και αμεσως να του επιβληθει προστιμο..
CDC και ΠΟΥ «αδειάζουν» την κυβέρνηση με νέες οδηγίες για τη χρήση μάσκας στα σχολεία!https://romioitispolis.gr/cdc-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5/