0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά συνάδελφε πιστεύεις αυτά που λέει η Κεραμευς? Εδώ η ίδια δεν τα πιστεύει.
Με τα ανοιχτά παράθυρα κ τη γυμναστική στο προαύλιο τι κάνετε; η γυμνάστρια μας είναι γενικα γαϊδουρα κ αφήνει τα παιδιά να φωνάζουν, να βρίζουν κ να παίζουν μπάσκετ που κάνει θόρυβο κ πάντα μας ενοχλεί, απλώς παλιά κλείναμε τα παράθυρα (εγω δλδ κ τετοια εποχή έκλεινα παράθυρα κ κουρτίνες). Τώρα συνεχίζει την ίδια γαϊδουρθα χωρίς να σέβεται ότι εμείς κάνουμε μάθημα. αναρωτθεμαι αν σε αλλά σχολεία ήρθατε σε συνεννόηση νε τον γυμναστή να κάνει μόνο ήσυχες δραστηριότητες για να μην ενοχλεί τις τάξεις που έχουν μάθημα. Δεν είναι του στιλ να δώσει μια μπάλα να παίξουν, κάνει πρώτα ζέσταμ, κάποια θεωρία του αθλήματος, αλλά τα παιδιά παίζουν κ φωνάζουν για τουλάχιστον είκοσι λεπτά. το αν απολυναινεται ο εξοπλισμός, ελπίζω να το έχει φροντίσει. δεν θα έπρεπε όμως να σεβαστεί κ το ότι εμείς προσπαθούμε να κάνουμε μάθημα κ τα παιδιά υποφέρουν με όλη αυτή τη φασαρία; θα είμαι παράλογη αν το προτείνω σε συνεδρίαση;
Σήμερα στο σχολείο ήρθαν από τον ΕΟΔΥ για να δουν αν τηρούνται τα μέτρα. Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά, έμειναν ικανοποιημένοι, έκαναν ωστόσο μια πρώτη σύσταση στο κυλικείο -όντως δεν φοράει σωστά τη μάσκα- και είπαν ότι θα επιστρέψουν σε ανύποπτο χρόνο. Αυτά.
Στις 20000 κρούσματα 400 νεκροί πόση θνησιμότητα μας κάνει;Αυτό με τις μπάλες και την γυμναστική. Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει. Στο γυμνάσιο του γιου μου στην γυμναστική πρώτο μάθημα μπάσκετ, δεύτερο επίσης και τρίτο.. Ο γιος μου είναι όλη μέρα με την μάσκα. Μέσα στην τάξη αφού είναι κολλημένος με τον διπλανό του φοράει και ασπίδα. Και για να μην πάρει απουσία στην γυμναστική τα γκρεμιζουμε όλα.
0,02 % θνησιμότητα αν υπολογίζεται ως ποσοστό των θανάτων προς τα κρούσματα