0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια! Αλλά το σχολείο λειτουργεί με κανόνες, ωρολόγιο πρόγραμμα, τα οποία σεβόμαστε, αν θέλουμε να είμαστε στο σύστημα αυτό.
Ο ορισμός του δημοσίου, δεν είναι το να βρίσκεις τρόπο να λουφάρεις. Είναι το να ζεις για τη διαδικασια. Να κανεις το σαρανταπενταλέπτο σου σε όσους έχουν συνδεθεί κ να μη σε νοιάζει αν κοιμούνται ή τι έμαθαν, γιατί είσαι σωστός υπάλληλος. Όχι εκπαιδευτικός. υπάλληλος.
Το ταυτόχρονο μάθημα δεν καταλαβαίνω γιατί να γίνει. Δε νομίζω ότι μιλά κανένας προσωπικά σε εσένα. Τέλος πάντων, ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει. Στην Ελλάδα είμαστε. Αν τον παίρνει, δεν κάνει και τίποτα κι όλα καλά. Ακάλυπτα δεν ξέρω αν μείνουν τα παιδιά, ελπίζω πως όχι. Αν δεν μπορεί ή δε θέλει ένας εκπαιδευτικός να κάνει τηλεκπαίδευση, κάποιος άλλος θα μπορεί.
Δυστυχώς, ισχύει! Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να αποκτήσει ξαφνικά τις υποδομές τηλεκπαίδευσης προηγμένων χωρών όπως η Φινλανδία, η Δανία ή η Σουηδία.Αν έμεναν ανοιχτά τα σχολεία οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι, θα είχαν πρόβλημα. Με την τηλεκπαίδευση πάλι έχουν.Άλλη λύση δεν υπάρχει.
Υπάρχουν άνθρωποι των λύσεων, άνθρωποι των προβλημάτων και εκείνοι που περιμένουν όλα τους τα προβλήματα να λυθούν από τους άλλους.....
Υπάρχουν άνθρωποι των λύσεων, άνθρωποι των προβλημάτων και εκείνοι που περιμένουν όλα τους τα προβλήματα να λυθούν από τους άλλους...Εκπαιδεύουν και μαθητές να γίνουν έτσι...αβέρτα μετά τα φροντιστήρια από τη γέννηση...
Εσένα ποιος σε διαβάζει και σε θαυμάζει; Ένα είναι το Κόμμα που απειλεί με διαγραφές...μήπως ανήκεις εκεί και κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια;
τώρα γιατί δεν έχουν υλικό έτοιμο, αφού τόσο δούλεψαν κάποιοι στην σύγχρονη πέρσι; Παράξενο πραγματικά...
Για να εργαστώ, δεν απαιτώ κάτι άλλο. Όσοι αισθάνεστε ανεπαρκείς και είστε σε σχολεία με αδύναμες διοικήσεις που δεν βρίσκουν λύσεις ή κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα, επειδή είναι συριζαίοι, κκέοι και δεν ξέρω γω τι άλλο...κρίμα...είναι όμως θέμα της σχολικής μονάδας να λειτουργήσει.
Γιατί στα υπνοδωμάτια του σπιτιου δεν χωράει γραφείο με υπολογιστή. Δεν το πιστεύω ότι απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις. Οκ λοιπόν έχουμε ενιαία κουζινα καθιστικό κ εκεί είναι τα δυο γραφεία, το δωμάτιο του παιδιού που δεν χωράει γραφείο κ το υπνοδωμάτιο μας που δεν χωρούσαν καν τα δυο κομοδίνα στις δυο πλευρές του κρεβατιού. Πού θα τον πάμε, στη βεράντα; Πολλά παιδιά ασχολούνται στην ασύγχρονη κ πιο ουσιαστικά. δηλαδή στη σύγχρονη που συνδέονται κ παίζουν με το κινητό τους ή κοιμούνται, ξέρουμε ότο ασχολούνται; ή που τους ρωτάς κατι, δεν απαντούν κ μετά τους ειδοποιεί κάποιος να ανακτήσουν επαφή με το περιβάλλον κ σου στέλνουν ένα μήνυμα συγγνώμη κυρία είχε κολλήσει το σύστημα κ προσπαθούσα να μιλήσω κλπ... Που ξέρεις ποιος σε κοροϊδεύει κ ποιος όχι, αλλά δεν αποδεικνύεται. Ενώ αν παραδίδεις κ μετά ζητάς ασκήσεις, ξέρεις τι γίνεται κ μπορείς κ να πιέσεις κάποιον.
Συγγνώμη για την ερώτηση που έκανα αλλά είχα την εντύπωση πως το θέμα ήταν τεχνικό. Το θέμα χώρου είναι όντως πρόβλημα. Εργάζομαι στην πρωτοβάθμια κι ελπίζω να μην κλείσουν τα Δημοτικά. Αν όμως κλείσουν, θα έχω κι εγώ να λύσω το θέμα του χώρου καθώς την ίδια ώρα θα έχει μαθήματα και το παιδί μου που φοιτά στο Δημοτικό και το σπίτι μας έχει την ίδια και χειρότερη διαρρύθμιση από το δικό σου όπως το περιγράφεις. Κάτι θα βρω όμως αν κι εύχομαι να μη χρειαστεί. Τέλος πάντων, όλα να πάνε καλά! Έχουμε όλοι κι άλλα ζητήματα που μας απασχολούν και τώρα προστέθηκαν κι αυτά.
Πραγματικά είμαστε τυχεροί που έχουμε τον διευθυντή που έχουμε. Από όσα διαβάζω εδώ μέσα, αυτό διαπιστώνω. Έτοιμο το σχολείο μας με πρόγραμμα και ωράριο. Ενημέρωσε η διεύθυνση αναλυτικά μαθητές και καθηγητές. Δευτέρα στις 8.30 ξεκινάμε. Αποχαιρετηστήκαμε γιατί ποιος ξέρει πότε θα ανοίξουμε.Δύσκολες καταστάσεις. Το Υπουργείο θα κριθεί τη Δευτέρα το πρωί. Αν δεν παίζει η webex?