0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαφωνώ κάθετα. Μόνο στην Ελλάδα έχουμε τέτοια τρέλα με το κρύο και το ρεύμα αέρα. Στις χώρες του εξωτερικού δεν τα ντύνουν σαν κρεμμύδια και σε κάποιες σκανδιναβικές χώρες αφήνουν τα καροτσάκια με τα μωρά έξω όταν οι γονείς είναι μέσα και πίνουν καφέ. Μην ξεχνάτε ότι οι γονείς μας έκαναν μάθημα σε σχολεία με ελάχιστη ή καθόλου θέρμανση, ενώ στα δικά μας σχολεία τα παιδιά βγάζουν τις μπλούζες τους γιατί σκάνε λόγω της υπερβολικής θέρμανσης και μένουν με τα φανελάκια. 'Οπως λέει και ο παιδίατρος του παιδιού μου "τα παιδιά δεν αρρωσταίνουν από το κρύο, αρρωσταίνουν από τα μικρόβια"
Εγω θα γίνω γραφική για άλλη μια φορά αλλά θα το πω. αυτό που δεν αντέχω στα ανοιχτά παράθυρα είναι η φασαρία της αυλής. αφού απορώ αν στα αλλα σχολεία τα παιδιά είναι ησυχα στη γυμναστική κ δεν έχει παραπονεθεί κανένας τόσο πολύ γι αυτό. τα δικά μας ουρλιάζουν σαν τάγμα ζουλού. Η κάθε διδακτική ώρα πριν κλείσουμε ήταν ένα μαρτύριο, δεν ανεχόμουν να ακούω ούτε τρίξιμο καρέκλας από τον εκνευρισμό αυτο. πραγματικά μπροστά στην προοπτική να ανοίξουμε, αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι το μάθημα μέσα σε κραυγές κ χτυπήματα μπάλας....
Σε όσα σχολεία κι αν έχω δουλέψει επαρκής θέρμανση δεν υπήρχε. Το χειμώνα στα πολλά κρύα φοράω το μπουφάν μου στην τάξη. Πάντως φέτος που οι συνθήκες είναι ιδιάζουσες, ας έχουμε και τα παράθυρα ανοιχτά και πιο βαριά ρούχα. Προσωπικά και στο σπίτι έχω σχεδόν πάντα ανοιχτά παράθυρα αλλά δε μένω βόρεια Ελλάδα όπου το κρύο είναι τσουχτερό.
Όταν πρωτοήρθα στο σχολείο μου, μ άλλη διεύθυνση, πραγματι σκάγαμε. νησί βέβαια, χωρίς βαρυχειμωνιά. με την τωρινή διεύθυνση, η θέρμανση είναι με το σταγονόμετρο. τώρα έχει 6-7 συναδέλφους καθημερινά σχολείο για μάθημα κ δεν ανάβει....
Καλα σαν το Mute all δεν εχει!
Καλα σαν τον Mute all δεν εχει! Εγω ξεκιναω ετσι το μαθημα κλείνω ολα τα μικρόφωνα και τις καμερες. Κάνω το μισαωρο μου και βγαινω