0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
διάβασε το άρθρο και θα δεις. Προφανώς το μεσημέρι εκδόθηκε η απόφαση!
Τώρα το είδα. Δεν είναι δυνατό όμως να προαναγγέλλονται αυτά από συνεντεύξεις. όσο δεν έχει βγει το φεκ εμείς γνωρίζουμε τα προηγούμενα. άθλιοι είναι. εγω βέβαια είμαι της άποψης να μπει τώρα ένα για τα τυπικα για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος μαθημάτων (ότ)αν ανοίξουμε. ειδικά για τα γυμνάσια που δεν τίθεται θέμα προσομοίωσης πανελληνίων.
εσύ κάνε ο,τι θες!Εμείς θα το βάλουμε στην τάξη
Συνάδελφε από προχτές εχεις αρπαχτεί μαζί μου χωρίς να σου έχω πει κάτι. καταθέτω μια γνώμη κ την εμπειρία μου από όσα διαγωνίσματα έβαλα, τίποτα παραπάνω. δεν υποχρεώνω κανέναν ούτε επιβάλλω την άποψη μου.
Είναι ξεκάθαρο νομίζω. Όσοι κάναμε κάναμε. Όσοι δεν κατάφεραν να κάνουν θα τα κάνουν στο β τετράμηνο. Εργαζόμαστε με τόσο κόπο τόσο καιρό. Αν κάποιοι δεν εργάζεστε, αποτελεί πρόβλημα και ας περιμένετε το άνοιγμα της πύλης του σχολείου σας. Μαθητές αναμένουν τα αποτελέσματα των κόπων τους. Όσοι δεν κοπίασαν δεν νοιάζονται όπως είναι λογικό. Δεν κατανοώ γιατί να μας υποχρεώσει να κάνουμε διπλά στο β τετράμηνο όσοι έχουμε κάνει και τεστ και διαγωνίσματα και τα πάντα. Δεν είναι λογικό!
δεν αρπάζομαι με κανέναν! Απλά δε με ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι συνάδελφοι! Δικαίωμα σου να το αναθέσεις όπως θες! όμως δε με ενδιαφέρει να μάθω τι θα κάνεις, γιατί απλά αυτό είναι δικό σου θέμα!
1ον: το τετράμηνο λήγει σε μία εβδομάδα. Όλοι μας είχαμε την υποχρέωση θεωρητικά να βάλουμε διαγωνίσματα, άρα όλοι σχεδόν θεωρητικά έχουν βάλει εκτός από ελάχιστους. Τώρα θυμήθηκε στην υπουργό να βγάλει ανακοίνωση ή δεν ξέρει τι προβλέπεται? αυτό έπρεπε να το πει τουλάχιστον 2 μήνες πριν2ον: με τη λογική της υπουργού το δεύτερο τετράμηνο τα παιδιά μπορεί να βρεθούν στη δυσάρεστη θέση (αν ανοίξουν τα σχολεία βέβαια) να δώσουν όλα τα διαγωνίσματα επί 2, που σημαίνει 15-20 διαγωνίσματα, ένα κάθε εβδομάδα μέχρι τις διακοπές του Πάσχα, μεταβάλλοντας την διαδικασία το σχολείο σε ... εξεταστικό κέντρο...Τι να πει κανείς...