0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις 5 του μηνός θέλουν άνοιγμα Λυκείων αλλά στις 8 Απριλίου ...3.700 κρούσματα Ο κ. Σαρηγιάννης τόνισε πως στις 8 Απριλίου θα έχουμε τη μέγιστη τιμή στα κρούσματα, κοντά στα 3.700, οπότε και θα είναι η τελευταία μέρα κορύφωσης και μετά θα αρχίσει να κατεβαίνει η καμπύλη. «Καταλαβαίνω την πίεση να ανοίξει η τρίτη Λυκείου, θα μπορούσε να ανοίξει το λύκειο. Μετακίνηση από νομό σε νομό δεν θα έπρεπε να επιτραπεί ακόμη.Υπάρχει επιμόλυνση σε διαφορετικό βαθμό και σε διαφορετικά στελέχη. Δυστυχώς, ο αριθμός των διασωληνωμένων θα αυξηθεί λίγο παραπάνω, 750-760 μέχρι το τέλος του μήνα και μετά θα περάσουμε σε φάση σταθεροποίησης».Ακόμη ξεκαθάρισε πως «είναι λάθος να μιλάμε για άνοιγμα του εμπορίου στις 5 Απριλίου και θα έπρεπε να το εξετάσουμε για τις 12 Απριλίου».https://www.newsit.gr/ellada/sarigiannis-konta-sta-3-700-ta-krousmata-stis-8-apriliou/3250255/όλος ο καβγάς ειναι η Γ Λυκείου η οποία αν ανοίξουμε δεν θα πατάει καθόλου εκμεταλλευόμενη το περιθώριο των απουσιών δεν θα έρχεται ή θα την κοπανάει από τα γενικής παιδείας
Ολα κλειστα ειναι. Που θα παει αυτο; Δεν επιθυμω να ζω ετσι.
Θα τολμήσω κι εγώ να ρωτήσω αυτό που ρωτήσατε κάποιον άλλο συνάδερφο. Έχετε παιδιά; Γιατί κι εγώ μπορεί να θέλω να βγαίνω έξω και να βολτάρω και να παρτάρω, αλλά αν πεθάνω ποιος θα μεγαλώσει το παιδί μου; Μόνο εγώ φέρνω εισόδημα σε αυτή την οικογένεια.Αν μου πουν να πάω για μάθημα στις 5.4, θα πάω με την εντύπωση πως πηγαίνω σε αποστολή με πιθανές ολέθριες συνέπειες. Είδατε τον συνάδερφο 54 ετών σε ειδικό σχολείο που κατέληξε; Πώς θα χαρακτηρίσουμε την απώλειά του; Παράπλευρη απώλεια;
Θα τα εξηγουμε, οσες φορες χρειαζεται.Ολα κλειστα ειναι. Που θα παει αυτο; Δεν επιθυμω να ζω ετσι.
Έχουμε παιδια, ναι. Φοβόμαστε εννοείται. Μόλις γυρισα απο παιδική χαρά. Συναντήσαμε συμμαθητές των παιδιών μου. Παίζανε όλη την ώρα. Κάποια είχαν μάσκα κάποια όχι. Όταν φυγαμε 12 με την καινουρια ώρα άρχισε να μαζευει πολυ κόσμο. Σε μια ώρα θα τιγκάρει.Εσεις δεν τα βγάζετε τα παιδια σας με φίλους; Αν συναντήσουν φίλους τους, τους απαγορεύεται να παιξουν. Για μένα στο σχολείο είναι πιο επικίνδυνο το διάλλειμα που πεφτει τον ένα στο άλλο παρα η τάξη. Πιο πολυ ανησυχώ με τις εικόνες στο παρκο παρα με 10 παιδια ανα τάξη αν γινει το εκ περιτροπης όπως περυσι....
Ο,τι πουν οι ειδικοι.Και στις 5/4 ετοιμαστειτε για ανοιγμα.Δεν σας εχει κουρασει αυτη η επωδος «οι επομενες 2 εδομαδες ειναι κρισιμες»;Εμενα, ναι.Ο 6δαχτυλος, πριν λιγο και για να μιμηθω @menadros και λοιπους, μιλησε για ανοιγμα Λυκειων.5/4, λοιπον!Καιρος να προχωρησουμε. Το lockdown, στη μορφη που το εφαρμοζουμε, ειναι γελοίο. Και τα ψευτοδιλημματα «Πασχα ή καλοκαιρι» μοιαζουν με το «ελευθερια ή θανατος».
αν οι απουσιες σε περιπτωση προσβολής από covid δεν μετράνε , τι εμποδίζει ένα μαθητη να δηλώσει ψεύτικο αποτελεσμα test για να μην κάνει μάθημα ;