0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλωνω οτι το webex ειναι μια λυση που πρεπει να εγκαταλειφθει ΠΙΑ. Καιρος να επιστρεψουμε στο σχολειο.
Σωστά... με 3.000 κρούσματα και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ουσιαστικό μέτρο για την προστασία εκπαιδευτικών και μαθητών, είναι η ώρα για επιστροφή στις τάξεις.Σε ποιο ουράνιο και τόξο;!?
Όπως νομίζει ο καθένας... Ίσως εμείς που δεν το βλέπουμε έτσι να είμαστε κακοί εκπαιδευτικοί, γιατί άπαξ και γίνεις εκπαιδευτικός μάλλον πρέπει να σταματήσεις να φοβάσαι για την υγεία τη δική σου και της οικογένειάς σου και να αφιερωθείς αποκλειστικά στη δια ζώσης διδασκαλία όποιες κι αν είναι οι συνθήκες. Προβληματίστηκα τώρα.
Θεωρώ, υπό το καθεστώς της αναπλήρωσης στο οποίο βρίσκομαι, οτι αυτή η κατάσταση με τα webex, θα με βλάψει επαγγελματικά. Με στενοχωρεί που έχουμε εκτοπιστεί από τον φυσικό μας χωρο. Δεν έχει τίποτα φυσιολογικό αυτό. Συγχωρέστε τη φλυαρία μου.Ας γίνει το λιγότερο κακό. (Γιατί τίποτα καλό δεν γίνεται.)
Το γράφω για τους υπέρμαχους του ανοίγματος με κάθε κόστος. Όχι δικού τους φυσικά. Έχω ΣΔ1 εδώ και 32 χρόνια. Πάσχω λοιπόν από ένα σοβαρό υποκείμενο νόσημα που έχει αποδεδειγμένα δυσμενή έκβαση στην κοβιντ. Το νόσημα αυτό από την κυβέρνηση θεωρείται αυξημένου και όχι υψηλού κινδύνου. (ελληνική πατέντα). Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται χιλιάδες άλλοι εκπαιδευτικοί οι οποίοι πιθανώς έχουν και άλλα νοσήματα, (άσθμα, σκλήρυνση, αρθρίτιδες, υπέρταση και δε ξέρω τι άλλο.) Θα βάλω πάνω από την υγεία μου, τι; Τη δια ζώσεις διδασκαλία; Με 3.000 κρούσματα τη μέρα; Με το 20% να πεθαίνει εκτός ΜΕΘ; Όχι. Πάνω από τους μαθητές μου, βάζω τα παιδιά μου.Το κερασάκι στην τούρτα είναι η εγκύκλιος για τους εμβολιασμούς που διάβασα. Μόνη προτεραιότητα στον εμβολιασμό έχει η ηλικία!!!! Δηλαδή ένας 45άρης διαβητικός που μπορεί να κουβαλάει 35 χρόνια το διαβήτη δεν προηγείται από έναν 50άρη χωρίς υποκείμενα νοσήματα!!!! Η πιο άχρηστη ηγεσία στο ΥΠΑΙΘ που μπορώ να θυμηθώ. Μιλάμε για εγκληματίες
Να ρωτησω κατι καλοπροαιρετα.Ολοι θελετε παραταση του εγκλεισμου;
Lvc συμφωνώ απόλυτα. Για τον εμβολιασμό βέβαια ίσως οι ευπαθείς ομάδες καλύπτονται από τον προγραμματισμό για τον γενικό πληθυσμό που έχει ήδη αρχίσει. Δεν ξέρω αν για αυτό μένει η ηλικία μόνο ως κριτήριο για τους εκπαιδευτικούς
Γεια σου, ομορφη! Εισαι πολυ ομορφη!Παρα πολυ ομορφη εισαι εσυ!