0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sapore οι εβπ διοριστηκαν και πήραν και μισθό και εσύ συνεχίζεις να λες ότι δεν έγιναν διορισμοι. Τι θα τους απολύσει?
Yπομονή διαθέτω. (Η λέξη ''συνάδελφε'' απο μόνη της είναι μια σκέτη ανατριχίλα). Δεν διαχωρίζω τους καθηγητές σε αναπληρωτές ή μονιμους. Δεν ισχυρίστηκα οτι πληρώνεσαι για να κάθεσαι. Αυτά είναι λόγια δικά σου. Εσύ όμως και όσοι (για μένα φαίνεται περίεργο, μπορεί να φταίω εγώ, ομως) είστε μόνιμοι, ταυτίζεστε μόνο με όσους λένε οτι δεν πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία. Εσύ δείχνεις να είσαι ανυπόμονη, εσύ βιάζεσαι να προεξοφλήσεις το κλείσιμο των σχολείων (...μέχρι το 2022, άραγε; ). Η ζωή κάποια στιγμή (δεν θα το αποφασίσω εγώ, ούτε εσύ, ούτε όμως κι ο Λαζαρης ή ο Μόσιαλος (ο οποίος παρεμπιπτόντως, αλλάζει συχνά απόψεις, αν τον διαβάσεις)) πρέπει να συνεχιστεί. Αν τα σχολεία παραμείνουν κλειστά, τότε θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρότερα... (Ωχ, κόλλησα ιο-sapore...ο οποίος πρέπει να είναι πιο μεταδοτικός απο τον Covid-19)Mακάρι να είναι ειλικρινείς οι ευχές σου και να πάνε όντως καλά τα πράγματα.Υ.Γ. Πριν προλάβω να σου απαντήσω, έδειξες αμέσως οτι μιλάς με την ''ανετίλα'' της διορισμένης...Θα ήθελα να σας γνωρίσω εσάς, όλους, σε κάποιον σύλλογο καθηγητών...
Η ελπίδα μας (των Homo Sapiens) γίνεται σχεδόν ΠΑΝΤΑ και "πραγματικότητα", ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Αποστασιοποιηθείτε.
Την χρησιμοποίησες την λεξούλα, όμως...Δεν έπεσε το πνευματικό σσου επίπεδο, μην ανησυχείς. Δεν θα σε κακοχαρακτηρίσουμε. (υπάρχει αυτή η λέξη; ) . Μάλλον, μόνο εσύ είχες καταλάβει οτι έκανα υπαινιγμούς για το οικονομικό σκέλος. Γιατί, αλήθεια;Ας ανοίξουν όποτε είναι σωστό για τους ανθρώπους. Συμφωνούμε (εδώ και μόνο).Τα περι μαχητικότητας...ασχολίαστα. Ο καθένας βάζει όποια ταμπέλα θέλει για τον εαυτό του. Σε κάτι τέτοια, προσωπικά, μαζεύομαι...Αν κόπτεσαι για την ενημέρωση του κόσμου που διαβάζει στο forum, θα έγραφες και τις δύο πλευρές. Για μένα, αυτές οι πρόωρες τοποθετήσεις κάποιων (Μόσιαλος, Λαζαρης), δείχνουν ανευθυνότητα. Ας δούμε πώς θα πάει το πράγμα. Υπάρχουν και παιδιά που αγωνιούν για τις εξετάσεις τους, μάχιμη!
Αν γραφαμε ολοι με ονοματεπωνυμο, θα περιοριζοταν ο ιος της παπαρολογιας.Και μιλω για ολους μας.
Ή θα βάζαμε ψεύτικο ονοματεπώνυμο και θα συνέχιζε το θέμα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk