0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εμένα η θυγατέρα μου εχθές παρακολούθησε διαδικτυακό μάθημα μέσω Skype Bussines με 138 συμμετοχές .Το θέμα βέβαια είναι ότι εάν θέλεις να κάνεις μάθημα μέσω share οθόνης τότε αυτό είναι εφικτό.Εάν θές να γράψεις κάτι σε ένα χαρτί ή σε έναν πίνακα τότε τι γίνεται ;Δυστυχώς δεν πρόλαβα την αγορά ψηφιακής πένας που θα μου έλυνε ( ; ) το πρόβλημα λόγω lockdown.
Kαλημέρα! Κάποιοι ανέφεραν ένα θέμα που έχει προκύψει με το viber και το skype και τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών. Δεν θυμάμαι ποιο μέλος το ανέφερε... Τι πρόβλημα υπάρχει με τα προσωπικά δεδομένα? Μήπως γνωρίζει κανείς πιο συγκεκριμένα??
Σέρνονται e-class και e-me.Να μας πούνε επίσημα να μπαίνουμε μετά τα μεσάνυχτα, να ξέρουμε και εμείς οι εκπαιδευτικοί πια!
Και στην e-me προσπαθώ πόση ώρα να δημιουργήσω μια κυψέλη και δεν την αποθηκεύει.
Σέρνονται e-class και e-me.Να μας πούνε επίσημα να μπαίνουμε μετά τα μεσάνυχτα, να ξέρουμε και εμείς οι εκπαιδευτικοί πια!Στο e-me συνεχώς προβλήματα με την δημιουργία κυψελών. Τη μία δεν αναγνωρίζει κωδικούς, την άλλη χρειάζεται ώρα να τις αποθηκεύσει (και αν...). Για το e-class δεν το συζητώ...Ας φροντίσει το κράτος να αντέχουν περισσότερο οι πλατφόρμες που προτείνει. Γιατί, μεταξύ άλλων, καραδοκούν εκεί έξω όλοι αυτοί που μας κατηγορούν για πρόωρες διακοπές μετ' αποδοχών...Ωραία και σωστά (δεν λέω) τα περί διατήρησης της επαφής των μαθητών με την μάθηση, αλλά ας λυθούν τα τεχνικά ζητήματα πρώτα! Και να λυθούν οριστικά!
Νομίζω η λύση ειναι απλή αλλά αντίθετη με την εγκύκλιο της υπουργού : Δουλεύουμε με εφαρμογες εκτός πλατφόρμας, και όταν οι πλατφόρμες δεν κολλάνε ανεβάζουμε τα αρχεία αυτά για να φαίνεται πως δουλέψαμε.