0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
joannabear, Όπως έχω γράψει και κάπου αλλού, με έχει βολέψει πολύ και η ζωγραφική των Windows. Αναρτώ την εκφώνηση ή τον σύνδεσμο της άσκησης στον τοίχο της κυψέλης για να τη δουν όλοι. Όταν ετοιμάσουν την άσκηση, τους ζητώ να την κάνουν printscreen, κλικ στην επικόλληση και αποθήκευση στον υπολογιστή τους, σε αρχείο png, που είναι μικρότερο από το jpeg και μεταφορτώνεται εύκολα στον τοίχο. Διορθώνω τον κάθε ένα ξεχωριστά με σχόλια στον τοίχο.
Θα μπορούσες με google docx.
Ναι. Πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν ενδείκνυται για κλειστές ασκήσεις όπου ο κάθε ένας μπορεί να αντιγράψει αυτό που βλέπει από την οθόνη του άλλου και να το φωτογραφίσει. πχ για μία άσκηση μαθηματικών, ερωτήματα πολλαπλών επιλογών, σωστό/λάθος κλπ.Είναι καλό για ψηφιακές εφαρμογές, όπου εκεί αν δεν κάνεις τα σωστά βήματα στον υπολογιστή σου, δεν μπορείς να ολοκληρώσεις την άσκηση. Χρειάζεται συγκεκριμένη διαδικασία στην εφαρμογή για να βγει το αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί και να διαφέρει από μαθητή σε μαθητή.
Συγγνώμη συνάδελφοι να ρωτήσω κάτι? Δουλεύει το e-me σε κάποιον σήμερα πάλι? Οι ασκήσεις που έχω επισυνάψει στον τοίχο από το e-me content δεν φορτώνονται με τίποτα. Κανείς μαθητής δεν μπορεί να τις δει. Αναρωτιέμαι για ποιον λόγο αφιέρωσα τόσο χρόνο από τη ζωή μου για να τις φτιάξω δηλαδή. Τι τρομερή ματαίωση είναι αυτή!
Τις οποίες ασκήσεις δηλαδή προσπάθησα πάρα πολύ για να τις φτιάξω και με ένα σύστημα που δεν φόρτωνε με τίποτα και κάθε λίγο με πετούσε έξω και μου τα έσβηνε όλα. Τελικά τα κατάφερα, αλλά οι μαθητές δεν μπορούν να τις δουν καν!!!
Συγγνώμη, αλλά με έπιασε νευρικό γέλιο!Μου θύμισε ένα βιντεάκι που κυκλοφορεί για αυτές τις πλατφόρμες!
Δηλαδή για ποιες ψηφιακές εφαρμογές; Με τη χρήση αυτών στον Τοίχο, δεν βλέπει ο ένας τι γράφει ο άλλος;
Εμένα να δεις τι με έπιασε. Ειδικά όταν ακούω κάτι εξυπνάδες για το φιλότιμο των εκπαιδευτικών και το χρέος που έχουμε απέναντι στους μαθητές μας. Το υπουργείο έχει κάνει το χρέος του δηλαδή απέναντι στους μαθητές? Εκτός αν πρέπει να βγούμε όλοι στην ΕΡΤ για να βγάλουμε άκρη πια...
Εκτός αν πρέπει να βγούμε όλοι στην ΕΡΤ για να βγάλουμε άκρη πια...
Είναι ψηφιακές εφαρμογές, όπως ασκήσεις από το ψηφιακό αποθετήριο "Φωτόδεντρο". Ίσως, όμως να είναι καλές μόνο για συγκεκριμένα αντικείμενα.Ναι, βλέπουν τι έχει κάνει ο άλλος, αλλά όχι πως το έκανε. Αν δεν κάνει ο κάθε ένας τα σωστά βήματα στον υπολογιστή του, τότε δεν μπορεί να το προχωρήσει και τότε δεν του βγαίνει κάποιο αποτέλεσμα για να το ανεβάσει...Μπορεί όμως να ρωτήσει για βοήθεια τον καθηγητή ή τους συμμαθητές του, οπότε βλέπεις και τη συμμετοχή τους.
Έχεις διαλέξει λάθος πλατφόρμα.Το e-me έχει προβλήματα.Το eclass παίζει μια χαρά.δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί και μαθητές εξυπηρετούνται εκεί.https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=76161