0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
11 χρόνια
georgia06, από το στόμα μου το πήρες! Νομίζει ότι είναι εκπαιδευτικός... καμία σχέση!
το οποίο γυρνάει τη δημόσια Παιδεία πίσω στα χρόνια των μνημονίων».[/i]https://www.documentonews.gr/article/aposyrsh-toy-nomosxedioy-gia-thn-paideia-zhthse-o-tsipras-metatrepei-tis-sxolikes-aithoyses-se-skhniko-rialiti
Εμένα αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι ότι ουσιαστικά είμαστε οι μοναδικοί εργαζόμενοι του δημοσίου που υπάρχει ανοιχτό μέτωπο με το υπουργείο, και ουσιαστικά οι αρμόδιοι δείχνουν ότι δε θέλουν να γεφυρώσουν το χάσμα που υπάρχει αλλά ίσως έμμεσα επιδιώκουν να το διευρύνουν. Απώτερος σκοπός αυτής της κατάστασης δε δύναμαι να γνωρίζω ποιος είναι αλλά αυτό που παρατηρώ είναι ότι για το σκοπό αυτό, της απαξίωσης της εκπαιδευτική κοινότητας, έχουν συνδράμει πολλοί "καλοπροαιρετοι" τους οποίους δεν κατονομαζω αφού όλοι τους γνωρίζουμε πλέον. Σημερα ήταν ο σύλλογος γονέων ιδιωτικού των νοτίων κι αύριο των βορείων κτλ είναι δεδομένο ότι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να αποκαλυφθούν οι πραγματικοι λόγοι για τους οποίους ξεκίνησε...
Τι ασυναρτησίες είναι αυτές; Παραλήρημα! Κάποιοι να μιλάτε για τον εαυτό σας και να μας αφήσετε τους υπόλοιπους να κάνουμε τη δουλειά μας. Και την κάνουμε καλά. Στην τελική αν είναι να συγχυζεστε, δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία σας εδώ. Δεν ξέρω τώρα με τις κάμερες...
Πώς θα πληρωθεί ο άνθρωπος άμα δεν κάνει τη δουλειά που τον έβαλαν.Εγώ πλέον ούτε διαβάζω τι γράφει. Έτσι κι αλλιώς όλο τα ίδια και τα ίδια λέει.