0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν είναι να μην έχει καμία αλληλεπίδραση ο μαθητής με την τάξη, αφού θα παρακολουθεί μόνο την "παράδοση" (δεν σχολιάζω το ότι αυτοί που τα γράφουν δεν έχουν μπει σε τάξη από τότε που τελείωσαν τη Γ Λυκείου), [/b]
Δεν έχω κινητό. Ή μάλλον είχα αλλά μου χάλασε.
Εγω πραγματικα δεν εχω κινητο!!! Ή μαλλον εχω, αλλα ειναι με κουμπακια, γιατι με βολευει και δεν θελω να παρω αλλο. Με υποχρεωνει η υπηρεσια να εχω κινητο τελευταιας τεχνολογιας; Επισης, στο σχολειο υπαρχει ενας υπολογιστης, χωρις καμερα και χωρις μικροφωνο. Εννοειται δεν υπαρχει wi-fi! Ακομα, εγω στο νηπιαγωγειο τα παιδια δεν τα εχω καθισμενα σε ενα σημειο, αλλα μοιρασμενα στις γωνιες και χωρισμενα σε ομαδες να δουλευουν ή μεταφερω το μαθημα εξω..... Πρεπει να προμηθευτω, εκτος απο κινητο και drone;Πολλα (Και πολλοι) δεν πανε καλα!
Εγω πραγματικα δεν εχω κινητο!!! Ή μαλλον εχω, αλλα ειναι με κουμπακια, γιατι με βολευει και δεν θελω να παρω αλλο. Με υποχρεωνει η υπηρεσια να εχω κινητο τελευταιας τεχνολογιας; Επισης, στο σχολειο υπαρχει ενας υπολογιστης, χωρις καμερα και χωρις μικροφωνο. Εννοειται δεν υπαρχει wi-fi! Ακομα, εγω στο νηπιαγωγειο τα παιδια δεν τα εχω καθισμενα σε ενα σημειο, αλλα μοιρασμενα στις γωνιες και χωρισμενα σε ομαδες να δουλευουν ή μεταφερω το μαθημα εξω.....
https://www.esos.gr/arthra/67643/apofasi-fek-live-streaming-apo-tis-aithoyses-ton-sholeionΤην επιβολή δεν βλέπω..
Το μάθημα σε ομάδες δεν μπορεί να γίνει πλέον. Δεν μπορούν να μοιράζονται χαρτιά, στυλό, μαρκαδόρους. Και δεν μπορούν να γράψουν στον πίνακα γιατί δεν μπορείς να τους δώσεις μαρκαδόρο.
Αν πουμε μαζικά όχι, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Προσπαθεί το Υπουργείο να στοχοποιήσει όσους δεν υποκύπτουν.