0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Η ανακρίβεια των δηλουμένων, κατόπιν ελέγχου γνησιότητας, επιφέρει τον αποκλεισμό του και σε περίπτωση επιλογής, αυτή ανακαλείται"αυτό τι σημαίνει; Εγώ καταλαβαίνω ότι αν έχεις δηλώσει κάτι ανακριβές, αντί απλώς να μη μοριοδοτηθεί αυτό, αποκλείεσαι συνολικά απο τη διαδικασία. Εσείς τι καταλαβαίνετε;
Αυτό έχει να κάνει με τη γνησιότητα των εγγράφων που καταθέτουμε, οπότε εννοείται ότι αν βρεθεί κάτι ψευδές ,κοινώς μαϊμού ,αυτός είναι λόγος αποκλεισμού.
Μάλιστα...ενδιαφέρουσα πληροφορία...Εγώ πάντως είχα διακόψει και το επίδομα διότι έτσι μου είχαν πει...!!!Και μάλιστα επειδή γνώριζα οτι υπήρχε η δυνατότητα συνέχισης του επιδόματος υπο προϋποθέσεις το ρώτησα και μου είχαν απαντήσει αυτό που έγραψα προηγουμένως , ότι δλδ αυτό αφορά τα εποχιακά τουριστικά επαγγέλματα. Οπότε δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:ή ο υπάλληλος δεν γνώριζε οπότε πήρε στο λαιμό του και εμένα και άλλους τη θέση μου ή από τότε (μιλάω για το 2013-14) άλλαξε κάτι στο νόμο. Μάλλον το πρώτο...
Ένας αναπληρωτής ακπαιδευτικός τι σχέσει εργασίας επιλέγει στο σύστημα? Στην προηγούμενη προκήρυξη νομίζω είχαν την επιλογή ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ. Φέτος δεν υπάρχει. Έχει το ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
Μου αρέσει που όλοι ασχολείστε με τον υπερβολικό βαθμό απόρριψης των υποψηφίων εκπαιδευτών, και όχι με τους τρελούς κανονισμούς όπως πχ ότι αν ο ελάχιστος αριθμός των εκπαιδευόμενων πέσει κάτω από 11 άτομα, το τμήμα σταματάει και οι εκπαιδευόμενοι που απέμειναν δεν θα πάρουν καμία βεβαίωση συμμετοχής...Με άλλα λόγια τζάμπα ήταν συνεπείς...Επίσης μια σημαντική διαφορά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές είναι ότι η σύμβαση με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ενώ ξεκινάει και λογικά με την έναρξη του τμήματος που θα αναλάβει ο εκπαιδευτής, δεν λήγει με το τέλος του, δηλαδή μετά το πέρας πχ των 25 ωρών, αλλά με τη λήξη της σύμβασης, δηλαδή στις 20/11/2020!!! Με άλλα λόγια αντίο επιδότηση ανεργίας σε όσους τη δικαιούνται εκτός και αν δηλώσουν παραίτηση, δηλαδή αποκλεισμό από πιθανή επιλογή στο μέλλον...
Αναφορικά με αυτό που λες για την λήξη των συμβάσεων να σου πω ότι και στο παρελθόν που δεν υπήρχε και ασφάλιση, η σύμβαση που υπέγραφες ήταν για όλη την σχολική χρονιά. Δηλαδή με καλούσαν εμένα τον Οκτώβριο, έκανα τις ώρες μου, τελείωνε το τμήμα και παρ'όλα αυτά είχα μία σύμβαση που έληγε τον Ιούνιο, ανεξάρτητα από το αν θα με καλούσε ξανά το συγκεκριμένο ΚΔΒΜ ή άλλο ή και κανένα.
Δεν ξέρω αν έγινε αργότερα το 2014 που διδαξα για πρώτη φορά σε ΚΔΒΜ η σύμβαση έληξε με το πέρας του τμήματος και όχι του προγράμματος. Επίσης το ελάχιστο όριο εκπαιδευομενων ήταν 6 άτομα και ανέβηκε στα 11... Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι ότι οκ ο μεγάλος αριθμός απορριφθεντων είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα, αλλά μη νομίζει κάποιος ότι ακόμα και αν τον πάρουν όλα θα είναι καλά και ρόδινα...