*

Αποστολέας Θέμα: Θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα ΚΔ  (Αναγνώστηκε 34111 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pati

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα ΚΔ
« Απάντηση #42 στις: Ιουνίου 15, 2020, 06:42:52 pm »
"Η ανακρίβεια των δηλουμένων, κατόπιν ελέγχου γνησιότητας, επιφέρει τον αποκλεισμό του και σε περίπτωση επιλογής, αυτή ανακαλείται"
αυτό τι σημαίνει; Εγώ καταλαβαίνω ότι αν έχεις δηλώσει κάτι ανακριβές, αντί απλώς να μη μοριοδοτηθεί αυτό, αποκλείεσαι συνολικά απο τη διαδικασία.  Εσείς τι καταλαβαίνετε;
Αυτό έχει να κάνει με τη γνησιότητα των εγγράφων που καταθέτουμε, οπότε εννοείται ότι αν βρεθεί κάτι ψευδές ,κοινώς μαϊμού ,αυτός είναι λόγος αποκλεισμού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:46:38 »

Αποσυνδεδεμένος scoop

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 15, 2020, 06:43:07 pm »
Ένας αναπληρωτής ακπαιδευτικός τι σχέσει εργασίας επιλέγει στο σύστημα? Στην προηγούμενη προκήρυξη νομίζω είχαν την επιλογή ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ. Φέτος δεν υπάρχει. Έχει το ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

Αποσυνδεδεμένος angelos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 15, 2020, 07:50:39 pm »
Αυτό έχει να κάνει με τη γνησιότητα των εγγράφων που καταθέτουμε, οπότε εννοείται ότι αν βρεθεί κάτι ψευδές ,κοινώς μαϊμού ,αυτός είναι λόγος αποκλεισμού.
Δυστυχώς υπάρχουν ανακρίβειες στην προκήρυξη που εύκολα μπορούν να σε πετάξουν εκτός. Πχ. Τα σεμινάρια που προαπαιτούνται για την πιστοποίηση ως εκπαιδευτής ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης στον ΕΟΠΠΕΠ δεν προσμετρούνται, αλλά εγώ έχω κάνει το συγκεκριμένο σεμινάριο των 150 ωρών , έχοντας τις 250 ώρες διδασκαλίας σε ενήλικες οπότε και δεν ήταν προαπαιτούμενο. Δεν θα έπρεπε να προσμετρηθεί το συγκεκριμένο σεμινάριο?

Αποσυνδεδεμένος GALAZOULIS

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 15, 2020, 08:10:09 pm »

Μάλιστα...ενδιαφέρουσα πληροφορία...Εγώ πάντως είχα διακόψει και το επίδομα διότι έτσι μου είχαν πει...!!!Και μάλιστα επειδή γνώριζα οτι υπήρχε η δυνατότητα συνέχισης του επιδόματος υπο προϋποθέσεις το ρώτησα και μου είχαν απαντήσει αυτό που έγραψα προηγουμένως , ότι δλδ αυτό αφορά τα εποχιακά τουριστικά επαγγέλματα. Οπότε δυο πράγματα  μπορεί να συμβαίνουν:ή ο υπάλληλος δεν γνώριζε οπότε πήρε στο λαιμό του και εμένα και άλλους τη θέση μου ή από τότε (μιλάω για το 2013-14) άλλαξε κάτι στο νόμο. Μάλλον το πρώτο...

Απ'ότι ξέρω αυτό δεν ισχύει πλέον...έχει καταργηθεί τα τελευταία χρόνια... Μου το επιβεβαίωσε μια φίλη σε κεντρικό ΟΑΕΔ όταν ενδιαφερόμουν και εγώ...Δυστυχώς πλέον και με μια μέρα σου κόβουν το επίδομα... Τσεκάρετε το αν θέλετε...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:46:38 »

Αποσυνδεδεμένος angelos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 15, 2020, 08:21:43 pm »
Ένας αναπληρωτής ακπαιδευτικός τι σχέσει εργασίας επιλέγει στο σύστημα? Στην προηγούμενη προκήρυξη νομίζω είχαν την επιλογή ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ. Φέτος δεν υπάρχει. Έχει το ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
Λογικά το Λοιπές Κατηγορίες πρέπει να ισχύει

Αποσυνδεδεμένος georgia06

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 15, 2020, 09:27:15 pm »

Κατάλαβα...Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος JimP

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 15, 2020, 10:45:29 pm »
Μου αρέσει που όλοι ασχολείστε με τον υπερβολικό βαθμό απόρριψης των υποψηφίων εκπαιδευτών, και όχι με τους τρελούς κανονισμούς όπως πχ ότι αν ο ελάχιστος αριθμός των εκπαιδευόμενων πέσει κάτω από 11 άτομα, το τμήμα σταματάει και οι εκπαιδευόμενοι που απέμειναν δεν θα πάρουν καμία βεβαίωση συμμετοχής...Με άλλα λόγια τζάμπα ήταν συνεπείς...Επίσης μια σημαντική διαφορά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές είναι ότι η σύμβαση με το ΙΝΕΔΙ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 15, 2020, 10:50:47 pm από JimP »

Αποσυνδεδεμένος pati

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 16, 2020, 12:17:33 am »
Μου αρέσει που όλοι ασχολείστε με τον υπερβολικό βαθμό απόρριψης των υποψηφίων εκπαιδευτών, και όχι με τους τρελούς κανονισμούς όπως πχ ότι αν ο ελάχιστος αριθμός των εκπαιδευόμενων πέσει κάτω από 11 άτομα, το τμήμα σταματάει και οι εκπαιδευόμενοι που απέμειναν δεν θα πάρουν καμία βεβαίωση συμμετοχής...Με άλλα λόγια τζάμπα ήταν συνεπείς...Επίσης μια σημαντική διαφορά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές είναι ότι η σύμβαση με το ΙΝΕΔΙ

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 16, 2020, 12:28:15 am »

Αποσυνδεδεμένος dimfil

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 16, 2020, 12:43:37 am »
Έχω μια απορία. Το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ Σπουδές στην εκπαίδευση πόσα μόρια παίρνει;
ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Αποσυνδεδεμένος bloodymary195

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 16, 2020, 11:34:45 am »

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 16, 2020, 02:26:14 pm »
Αναφορικά με αυτό που λες για την λήξη των συμβάσεων να σου πω ότι και στο παρελθόν που δεν υπήρχε και ασφάλιση, η σύμβαση που υπέγραφες ήταν για όλη την σχολική χρονιά. Δηλαδή με καλούσαν εμένα τον Οκτώβριο, έκανα τις ώρες μου, τελείωνε το τμήμα και παρ'όλα αυτά είχα μία σύμβαση που έληγε τον Ιούνιο, ανεξάρτητα από το αν θα με καλούσε ξανά το συγκεκριμένο ΚΔ

Αποσυνδεδεμένος JimP

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 16, 2020, 02:37:18 pm »
Αναφορικά με αυτό που λες για την λήξη των συμβάσεων να σου πω ότι και στο παρελθόν που δεν υπήρχε και ασφάλιση, η σύμβαση που υπέγραφες ήταν για όλη την σχολική χρονιά. Δηλαδή με καλούσαν εμένα τον Οκτώβριο, έκανα τις ώρες μου, τελείωνε το τμήμα και παρ'όλα αυτά είχα μία σύμβαση που έληγε τον Ιούνιο, ανεξάρτητα από το αν θα με καλούσε ξανά το συγκεκριμένο ΚΔ

Αποσυνδεδεμένος bloodymary195

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 16, 2020, 03:20:33 pm »
Δεν ξέρω αν έγινε αργότερα το 2014 που διδαξα για πρώτη φορά σε ΚΔ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871