0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όσους κάναμε αίτηση για μονοετή θητεία, πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;
Με θητεία στο πειραματικό θα την έχεις ξεχρεώσει την "κακή" οργανική αλλά...όσο θα είσαι με θητεία ακόμη και άπειρες οργανικές να "ανοίξουν" εκεί που σε ενδιαφέρει δεν θα μπορείς να ζητήσεις βελτίωση όσο θα είσαι με θητεία.Βέβαια αν σε ενδιαφέρει το πειραματικό που αιτήθηκες και αξιολογηθείς για να πας αργότερα για τετραετία και τα λοιπά και τα λοιπά, άτυπα θα έχεις μια οργανική σε πειραματικό! Τρόπον τινά.
Καταρχάς να ευχαριστήσω όλου για τις απαντήσεις σας. Κατά δεύτερον, όταν παρέλθει η μονοετής (ή τετραετής , ανάλογα τι είναι)θητεία, θα μπορώ να κάνω αίτηση για βελτίωση εντός νόμου; Ή θα πρέπει να επιστρέψω στην οργανική μου;
Μετά τη θητεία η οργανική έχει "ξεχρεωθεί" πια. Επομένως ακόμη και να μη θες να επιστρέψεις εκεί (στην οργανική σου), μπορείς να ζητήσεις απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ και στη συνέχεια τον προσεχή Οκτώβρη να αιτηθείς πλέον κανονικά για βελτίωση θέσης.
Καλησπέρα!Σίγουρα έχει απαντηθεί και πιο πάνω αλλά θα ήθελα αν γίνεται όποιος γνωρίζει να μου το απαντήσει.Πέρσι υπηρέτησα σε πειραματικό με προσωρινή τοποθέτηση ως νεοδιόριστη. Αξιολογήθηκα θετικά και στα τρία πεδία.Φέτος έκανα αίτηση για θητεία και πέρασα συνέντευξη. Γνωρίζετε αν θα πάρω μονοετή ή τετραετή θητεία λόγω την περσινής μου χρονιάς στο πειραματικό;
Μπορεί να υπηρετείς την θητεία μετά από μετάθεση αλλά δεν μπορείς να ζητήσεις βελτιωση