0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό ακριβώς είναι το δίλημμά μου: να πάμε στους κοντινούς νόμους για περισσότερα χρόνια ή στους μακρινούς με περισσότερες πιθανότητες μετάθεσης; Θα μπορέσουμε όμως να πάρουμε μετάθεση ή θα εγκλωβιστούμε στο νησί επ' αόριστον;
Εγώ έχω μια άλλη απορία συνάδελφοι: πώς πιστεύετε ότι πρέπει να σκεφτούμε ως νεοδιόριστοι; Να επιδιώξουμε διορισμό και οργανική θέση έστω και 80-100 χλμ μακριά από το σπίτι μας ή να διεκδικήσουμε μια θέση σε δυσπρόσιτο ώστε να διπλασιαστούν τα μόρια διαβίωσης των δύο πρώτων ετών και να έχουμε καλύτερες πιθανότητες για μετάθεση; Σημειωτέον ότι κατοικώ στη
Πάντως μελετώντας λίγο τους πίνακες βλέπω ότι το πώς θα κινηθούν φέτος οι τοποθετήσεις των διορισμών εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το τι θα επιλέξουν οι συνάδελφοι των νομών που δεν έχουν καθόλου κενά. Για παράδειγμα στους ΠΕ 02 η Θεσσαλονίκη δεν έχει δώσει οργανικά, σε αντίθεση με τις προσλήψεις τις περσινές των αναπληρωτών, οπότε πρέπει να δούμε αν φέτος θα προτιμήσουν να δηλώσουν τα κενά των κοντινών νομών, πχ της Πέλλας, του Κιλκίς και της Χαλκιδικής ή να πάνε για τα δυσπρόσιτα πχ. της Λήμνου και της Μυτιλήνης για να μπορέσουν να γυρίσουν στα δύο χρόνια με μετάθεση.
Μια ερώτισι, υποθέτω σχετικί, από συνάδελφο φιλόλογο. Στιν Δωδεκάνισο υπάρχουν συνολικά , περίπου, 200 οργανικά κενά σε φιλολόγους (πίνακας Του Πάνου Ντούλα) αυτό σιμαίνει πως από τους 1300 διοριστέους οι 200 θα πάνε Δωδεκάνισο;;;(για τυπικούς λόγους να πω πως έχει χαλάσει το ¨ίττα¨ στο laptop.. )
Θα υπάρξουν και άλλα κενα εκτός αυτων των μετατάξεων ή θα κινηθούμε με αυτά; Νομίζω ότι είναι λίγες οι περιοχές που εδωσαν κενά και ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα.
Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Εγώ ζω
Καλημέρα . Έχω και εγώ ένα προβληματισμό. Αν είσαι στην πρώτη πεντάδα του οριστικού πίνακα διορισμών , πόσες περιοχές είναι ασφαλής για να δηλώσεις ;
5. Στη χειρότερη να διοριστεί στην πέμπτη επιλογή σου.