0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά, ναι, δεν ρίχνω αυθύνες σε σένα, σε καμία περίπτωση. Απλά σου λέω ότι προσπαθώ να μάθω στα παιδιά να βγάζουν μόνα τους τη δουλειά που πρέπει να βγει. Συνήθως μιλάω με τους γονείς και τους λέω πως αν δεν βγάλει μόνος του κάποια πράγματα (π.χ. μετάφραση), θα κάνω περισσότερη ώρα μάθημα, άρα θα με πληρώσουν περισσότερο. Συνήθως βοηθάει, μιας και μ' αυτόν τον τρόπο έχω συμμάχους τους γονείς.Επιπλέον, καλό θα ήταν να μάθουν από φέτος να δουλεύουν και λίγο μόνα τους, καθώς δε θα μπορούν να πληρώνουν 20 ώρες ιδιαίτερο τη βδομάδα στη Γ Λυκείου...
ΠΠΠΠφφφφ.... αυτές οι περιπτώσεις είναι οι χειρότερες κατά τη γνώμη μου... Δεν ξέρεις τί να κάνεις και τί να περιμένεις στο τέλος... Προσπάθησε σταδιακά να της αυξάνεις τα πράγματα που έχει να κάνει στο σπίτι. Οπότε, αν κάνει τα μισά, να είσαι κερδισμένη
Στο Γνωστό πού βρίσκονται τα παιδιά στα σχολεία;Οι δικοί μου, αν και από διαφορετικά σχολεία όλοι, είναι ακόμα στην 3 του Λυσία και κάνουν αναλυτικότατα σύνταξη (.Γιατί τέτοια εμμονή;Πότε θα βγει η ύλη;