0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έμαθα από συνάδελφο ότι δικηγορικό γραφείο θα κάνει αίτηση ακύρωσης κατά των προσωρινών πινάκων. Προφανώς πολλοί συνάδελφοι έχουν υποστεί βλάβη , πχ χειροτέρευση της σειράς κατάταξης. Επίσης, ότι θα κινηθεί διαδικασία για να ζητηθεί αναστολή κατά των προσωρινών πινάκων. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι σχετικά;
Μπορείς να δεις εδω και να σχολιάσεις και να συμμετέχεις. Αλλα θα κάνεις αίτηση επειδη χειροτέρεψε η θέση σου;Ολα τα βρίσκω λογικά, αλλα να πας να πεις δεν με ανεβαζει θεσεις το υπάρχων συστημα αλλα με καταβαζει και θελω να καταργηθει ειναι αστειο! Τι να παω! Καλη τύχη https://www.pde.gr/index.php?topic=35672.msg1073533;topicseen#new
Η αίτηση αναστολής έχει - φαντάζομαι - τη λογική (αν υπάρχει) του να γίνουν προσλήψεις μόνο από τελικούς πίνακες.Η απορία μου είναι σχετικά με την αίτηση ακύρωσης.. με ποιο ακριβώς σκεπτικό;
Είναι πρωτοφανές; Έγινε σε μεγαλύτερη κλίμακα όταν καταργήθηκε η επετηρίδα. Γινόταν κάθε χρόνο όταν δουλεύαμε και αντί να ανεβούμε πέφταμε θέσεις λόγω πολυτέκνων, ειδικών κατηγοριών κτλ που έμπαιναν σφήνα. Προς Θεού δεν έχω κάτι με καμία ειδική κατηγορία. Μη λέτε όμως ότι είναι πρωτοφανές. Πέστε ότι εμένα τώρα ήρθε το αυγό στον κ... και με καίει ο εαυτούλης μου.
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ολοι ξέρουμε σε τι αποσκοπεί ο δικηγορος
Σε τι;
Ειναι καθαρα τυπικη διαδικασια. Πρεπει να γινει ασχετως αν απορριφθουν για να ξεκινησει η νομικη διαδικασια.