0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους!Ρε παιδια μετα συγχωρησέως κιόλας αλλά είναι λογικό να έχουμε κάνει την εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ) ΤΟ 2008 και να μην έχουμε πάρει ακόμα τα λέφτα που δικαιούμαστε;Πήρα τηλ. τον Σεπτέμβριο του 2009 στα Πεκ και μου είπαν μέχρι τα Χριστούγεννα.Παίρνω τον Ιανουάριο του 2010 μου λένε μέχρι το Πάσχα. Παίρνω τηλ. την προηγούμενη εβδομάδα και μου λένε πιθανως μετα το Πασχα!!!Και τους ρωτησα τελοσπάντων ποιος είναι υπεύθυνος για την αποζημίωση των σεμιναρίων και μου απαντάνε το παιδαγωγικό ινστιτούτο. Τους λέω δωστε μου ενα τηλ. να απευθυνθω εκεί, γιατι με σας πραγματικά δε βγάζω άκρη.Φυσικα δε μου έδωσαν κανένα τηλ.και δεν ξέρω πως να κινηθω.Νομικά ίσως?Μήπως θα πρέπει να κινηθούμε συλλογικα με μηνύσεις;;; Συγνώμη για την παράλειψη τα Πεκ τα έκανα στη Σύρο(ΠΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ)
.... μήπως να προσφεύγαμε και εμείς ( ή τεσπά να ενημερώναμε και εμείς ) τον Συνήγορο του Πολίτη ...?http://esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7561:2010-04-24-06-25-05&catid=328:2009-12-01-17-37-31&Itemid=1539( πλάκα πλάκα κλείσαμε 20μήνες από τότε που κάναμε τα ΠΕΚ και δεν πήραμε φράγκο πίσω ... )
....να ξαναπάρω το καλοκαιράκι!!!!!
Μόλις μίλησα με τα ΠΕΚ Πειραιά και μου είπαν για την αποζημίωση του 2008 να ξαναπάρω το καλοκαιράκι!!!!!