0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ βλέπω το εξής. Μόλις τελειώσουν οι προσλήψεις με το νόμο που υφίσταται, θα αρχίσουν πάλι αλλαγές για να δικαιολογήσουν το πόσο λίγους θα πάρουν πάλι ως μόνιμους.
Αν επιστρέψουμε στον γραπτό, την ύλη θέλουμε νωρίς και την ημερομηνία διεξαγωγής του. Όλα τα άλλα θα προσμετρηθούν και καλώς κάποιος τα έχει ή είναι στην πορεία να τα αποκτήσει. Για τα δυσπρόσιτα δεν υπάρχει κανένας λόγος διπλομοριοδότησής τους. Ένα επίδομα παραμεθορίου θα ήταν το σωστότερο. Ικανοποιητικούς αριθμούς προσλήψεων και διορισμών χρειαζόμαστε ώστε να καλυφθεί το κάθε σχολείο!
Δε γράφω από τη σκοπιά τη δική μου. Τα δυσπρόσιτα, σύμφωνα με τις αλλαγές στο νόμο Γαβρογλου που ψήφισε η παρούσα κυβέρνηση θα διπλομοριοτουνται. Ένας συνάδελφος που θα πάει σε ένα δυσπρόσιτο το κάνει για αυτήν την επιπλέον μοριοδοτηση.
mtsag..ολοι γνωριζουν οτι με τον νεο νομο δεν θα υπαρχει μεταφορα προυπηρεσιας απο κλαδο σε κλαδο.Θα γραψω κατι και παρακαλω αν το γνωριζεις να μου απαντησεις.Τι γινεται με την μεταφορα προυπηρεσιας στον ιδιο κλαδο απο γενικη στην ειδικη και απο ειδικη στην γενικη;;;;Τι γινεται στην διπλη μοριοδοτηση απο δυσπροσιτα...αν εχουμε τελικα μεταφορα προυπηρεσιας θα ισχυσει η πραγματικη προυπηρεσια η'η πλασματικη;;;mtsag..την ιδια ερωτηση εκανε και ο βουλευτης της ΝΔ κυριος Αμυρας στην κυρια υπουργο ..το μονο που δεν γνωριζω την απαντηση που πηρε...
Λοιπον θα αναφερθω στην μεταφορα προυπηρεσιας απο κλαδο σε κλαδο . Υστερα απο ερωτησεις σε 2 νομικους για αυτο το θεμα το υπουργειο ειναι υποχρεωμενο να προβει στην παρακατω ενεργεια στην επομενη προκηρυξη πραγμα που ειχε κανει και 2 φορες στο παρελθονΑ) επιλογη στον εκπαιδευτικο να μεταφερει ολη την προυπηρεσια ΜΟΝΟ σε εναν κλαδο
https://youtu.be/u7a1VqBdl8Q
10.000 ενστάσειςαποτελέσματα πότε? ?