0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι πάει να πει πτυχία αποκτημένα πριν χρόνια; ειμαι πχ μαθηματικος με master στα μαθηματικα; δεν χρείαζονται για την εκπαίδευση;
Νομιζω οτι αυτο που είπε για «χαρτιά» με αλλα λόγια ειναι η κατάργηση του προσοντολογιου.Σου λέει δε μπα να εχεις 2 πτυχία,μεταπτυχιακά, γράψε να δούμε εαν εχεις τις δεξιότητες και τη γνώση και εαν εχεις υψηλή βαθμολογία σε διορίζουμε στο δημόσιο.Δεν εχει σημασία τι μάζεψες απο «χαρτιά» οπως είπε.Εγω ετσι το καταλαβαίνω.
Κοίτα η αλήθεια ειναι κάπου στην μέση, αν εχεις ενα μαστερ πριν 10χρόνια και δουλεύεις σαν μπουγατσατζής η προγραμματιστής τα τελευταια χρόνια, τι θυμάσαι απο τα Μαθηματικά;
Επίσης ο 1ΓΕ και 2ΓΕ κλπ κλπ είναι ΑΣΕΠ της πλάκας! Δεν αναφέρει πουθενα οτι θα διορίσει εκπαιδευτικούς και πόσους! Σε ολους τους αλλους διαγωνισμούς το αναφέρει θα πάρει 200 ατομα τόσους
αν εχω μαστερ πριν 10 χρονια και δουλεύω 10 χρονια αναπληρωτης μαθηματικος δεν τα θυμάμαι; δεν πρέπει να μετρήσουν;
και στον γραπτό της Διαμαντοπούλου μετράγανε οι προσαυξήσεις ..δεν σου έλεγε έλα και γράψε μόνο αλλά πάρε και μόρια από κάθε άλλο σου προσόν....δηλ το προφιλ του δημοσίου υπαλλήλου ποιο ειναι; σκέτες εξετάσεις ; δηλ για να γινεις διευθυντης σχολειο μετράνε δεν μετράνε για να διοριστείς;
Για ρίξτε μια ματιά στα βιογραφικά των νέων διευθυντών εκπαίδευσης ( και τότε θα δείτε «αξιοκρατία» με το τσουβάλι)