0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως να προσαρμοστω...?1) Οταν στα 45+ μου ζητανε διδακτορικο για μια θεση αναπληρωσης...2)Οταν εχω χασει 30+ μορια απο τον γραπτο λογω συστηματος Γαβρογλου και εχω πεσει χιλιαδες θεσεις...3)Οταν βλεπω 500 βυσματικες κατηγοριες αναπληρωτων με χιλιες δυο μοριοδοτησεις πχ τριμηνα...4)Οταν βλεπω ''πτυχια'' , ''μεταπτυχιακα'' απο κολεγια και δεν συμμαζευεται να αχρηστευουν το πτυχιο μου...Για ολα αυτα ΓΡΑΠΤΟΣ χθες...ΥΓ...Ωρομισθιος πηγες μετα απο Γραπτο η "τρουπωσες"...?
1) Στα 45+ σου ζητανε διδακτορικο η προυπηρεσια στον οικειο κλαδο σε οποιαδηποτε θεση στον ιδιωτικο τομεα.2) 30+ μορια δεν μπορεις να εχεις χασει γιατι αν ειχες τοσα θα ησουν στους διοριστεους.Αν παρ ολα αυτα δεν ησουν, τοτε δεν ηθελες να πας να δουλεψεις αναπληρωτης μακρια απο τη μαμα3) Οι διακρισεις στην μοριοδοτηση εγιναν με καθολικη αποδοχη αλλα θα ισχυσουν στους επομενους πινακες και οχι σ αυτους με τους οποιοιυς εγιναν οι διορισμοι φετος (με τους οποιους παρεπιμπτωντως ολοι οσοι ειχαμε υπηρετησει σε δυσπροσιτα χασαμε την επιπλεον μοριοδοτηση για μερικα χρονια)4) Για το οτι δεν εχεις κανει μεταπτυχιακο η θεωρεις οτι το πτυχιο σου ευτελιζεται απο τις επιλογες της κυβερνησης δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο απο το να προσπαθησεις να εξελιχθεις και να επικαιροποιησεις τις γνωσεις σου οπως θα εκανε καθε σωφρων ανθρωπος που θελει να ενταχθει στην αγορα εργασιας!!!
1) Δεν ζητάνε διδακτορικά στον ιδιωτικό τομέα ουτε Ελλαδα ούτε εξωτερικο εκτός απο συγκεκριμένες θέσεις R&D σε συγκεκριμένες ειδικότητες κ ΟΧΙ δεν παίρνουνε οποιον έχει διδακτορικό με 1 5χιλιαρο σε ενα παραμαγαζο ανυπαρκτο χωρίς ερευνα τς προκοπης. 2) Δεν ζητάνε διδακτορικό για Αθμια κ
Καλημερα καλη Χρονια. Ο γραπτος ΑΣΕΠ ΑΠΕΤΥΧΕ !!!! ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ 06 ΚΑΙ ΤΟΥ 08. ΕΛΕΟΣ πια !!! θα μου πει μετα απο 15 χρονια που δουλευω με ασεπ να παω να ξαναδωσω? μπουρλοτο θα το κανω!!! το δηλωνω. Ουτε να το σκεφτουνε. Διοριστηκαν συγκεκριμενα ατομα με το χατζηφωτη και αλλοι που ητα νσε καλυτερες θεσεις ουτε καν. Και το χειροτερο? καμια πριμοδοτηση στο συστημα γαβρογλου!!!!
Το σύστημα γαβρογλου ήταν το πιο δίκαιο σύστημα για μόνιμους. Επίσης είναι το πιο δίκαιο σύστημα αρκεί να εφαρμοστεί μια φορά μόνο.Τωρα όλοι έχουν και από δύο μεταπτυχιακά δεν υπάρχει λόγος να ξαναεφαρμοστει
Ὀταν κάποιος πάει αναπληρωτής υπογράφει σύμβαση ορισμένου χρόνου,δεν υπογράφει και υποσχετική ότι θα έχει και προτεραιότητα σε μελλοντικές προσλήψεις. Απλώς επειδή σε κάποιες προκηρύξεις αποφασίζουν οι πολιτικοί να μετρήσουν την προπηρεσία το θεωρείτε δεδομένο χωρίς να είναι. Στη δημοκρατία οι νόμοι αλλάζουνε με βάση τη ψήφο των πολλών. Τα μπουρλότα παραπέμπουν αλλού, όχι σε δημοκρατία. Με τη θέλησή του πάει κάποιος αναπληρωτής όχι με το ζόρι, ότι πούνε οι πολλοί λοιπόν. Υπάρχει κάποιος ανώτατος νόμος που λέει ότι η προυπηρεσία θα μετράει ες αεί, άμα θέλει μια κυβέρνηση με την ψήφο του λάου τον αλλάζει τον Γαβρόγλου.Με τον Γαβρόγλου μετράει 50%, με τη Κεραμέως μπορεί να γίνει 30% και με τον Ανδρουλακή μπόρει να γίνει 70% κανείς δε ξέρει το μέλλον.
Το σύστημα Γαβρόγλου ήταν το πιο άδικο,δεν έπρεπε να εφαρμοστεί ούτε μια φορά.Η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα.