0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πηγαινουν με απόσπαση.
Κατηγορηματικα οχι!Τα μελη ΔΕΠ ΔΕΝ ειναι με αποσπαση στα πανεπιστημια!Εαν θεωρειτε οτι ειναι, παρακαλω, βρειτε μια αποφαση και δειξτε την μου!!!!
Αυτο εδω λεω!https://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi/apospaseis/93-apospaseis-ekpaidevtikwn-devterovathmias-panepisthmia
Αυτοι δεν παιρνουν αποσπαση σε θεση ΔΕΠ.....Αποσπασμενοι εκπαιδευτικοι υπαρχουν σχεδον σε ολες τις σχολες. Η δουλεια τους ειναι επικουρικη.Σε καμια περιπτωση δεν ειναι μελη ΔΕΠ
Ωραια. Αρα αυτες οι αποσπάσεις σε τι θεσεις ειναι; Γραμματείς στα πανεπιστήμια; Δε γνωριζω! Εβλεπα τέτοιες αποσπασεις κ θεωρουσα οτι διδάσκουν καποια μαθηματα στις σχολές.
Απο προσωπική εμπειρία στιε σχολες ιστορίας και αρχαιολογίας απθ και θεολογίας απθ γυρω στους 10 καθηγητές είναι απο τη μεση εκπαίδευση!
Εσυ δηλαδη τωρα εισαι διδακτωρ;[/quote
Για αυτο οι περισσότεροι που διδάσκουν στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι διορισμένοι στη μεση εκπαίδευση και μετα με μεταταξη η αποσπασεις εχουν θεση στο πανεπιστήμιο! Σε ολες τις πανεπιστημιακές σχολες ισχυει αυτο. Αρκει ο εκπαιδευτικός να εχει phd. Απαραίτητη προϋπόθεση δλδ. Κατι το οποιο ισχυει εδω και πολλα χρόνια δεν είναι κατι καινούργιο! Για μενα ευτυχως υπάρχει και αυτη διέξοδος.
Εσυ δηλαδη τωρα εισαι διδακτωρ;
Ο μισθός όντως είναι αυτός που αναφέρθηκε κοντά στα 1100...Ωστόσο έχουν επίδομα έρευνας.
Δεν ξερω καμια σοβαρη σχολή να εχει καθηγητές μελος ΔΕΠ που ειναι με αποσπαση απο την αθμια η βθμια.Νομίζω δεν γίνεται κι ολας επειδη τα τμηματα εχουν το αυτοδιοικητο κλπ κλπΤωρα αν γίνεται σε Θεολογιες, Ιστορικα, Φιλοσοφίες δεν βαζω και το χερι μου σε φωτια αλλα στις Θετικές Επιστήμες και Πολυτεχνεία σιγουρα οχι