0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είπε κανείς ότι είναι καλό να εισάγονται με μέσο όρο 5!Ξαναδιάβασε τη ρύθμιση για να καταλάβεις τι λέμε και δες και άλλες προεκτάσεις που έχει.Ενδιαφέρον για τη δημόσια εκπαίδευση η συγκεκριμένη Υπουργός δεν έδειξε και δεν θα δείξει ποτέ.Και τέλος πάντων,αυτό που είπα εγώ είναι πως δεν μπορείς να ανακοινώνεις κάτι τέτοιο στα μισά της χρονιάς πόσο μάλλον στα μισά μιας τέτοιας χρονιάς!
Μπορείς αν θες εσύ και όλοι όσοι ενστερνίζονται τις απόψεις σου, να δηλώσεις ότι θα δώσεις πανελλαδικές φέτος. Να πας να παραδόσεις λευκή κόλλα, θα πέσει ο μέσος όρος και θα περάσουν οι φερέλπιδες νέοι των 4000 μορίων στο μαθηματικό.
Εσύ που ακριβώς θίγεσαι;Σε ευχαριστώ για τις υποδείξεις,δεν σου τις ζήτησα,να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου.
Νομίζω ότι οι καλοί συνάδελφοι που αναφέρονται στους νέους των πέντε χιλιάδων μορίων (καλοπροαίρετα θέλω να πιστεύω) έχουν ήδη πατήσει την πεπονόφλουδα που έχει πολύ όμορφα και πολύ επικοινωνιακά στρώσει το Υπουργείο: στο όνομα του να μην περνούν στις σχολές με τέσσερα και με πέντε κόβουμε τους εισακτέους του 12 και του 13. Γιατί αυτή τη δυνατότητα δίνει ουσιαστικά στις σχολές, χωρίς να αναλαμβάνει ευθαρσώς το αναλογούν πολιτικό κόστος. Αυτό γίνεται διότι ορίζεται υπέρβαση του μέσου όρου σε ποσοστό έως και 20 %. Περί αυτού πρόκειται και αυτό αφορά άμεσα ένα μεγάλο αριθμό υποψηφίων. Αν συναινέσουμε και οι αντιδράσεις είναι χλιαρές θα δούμε δραστική μείωση των εισακτέων. Και υπενθυμίζω ότι αυτό αφορά τους μαθητές μας.
Επίσης, αν δεν μπορούν οι φοιτητές να ανταποκριθούν μετά τα δυο έτη, στο τρίτο εξάμηνο, να αποβάλλεται...