0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζει κάποιος πληροφορίες για τα διδακτορικά μέσω αυτού του οργανισμού (Αγαθόν - Ανθρωπιστικές & Κοινωνικές Επιστήμες); Μίλησα με έναν κύριο , τα δίδακτρα είναι 6.300 για 3 χρόνια σε 6 δόσεις και σου βρίσκουν επιβλέποντα καθηγητή που σε καθοδηγεί. Η έρευνα γίνεται στην Ελλάδα σε συνεργασία με Ισπανικό δημόσιο Πανεπιστήμιο. Υπάρχει και κάποιος στον ΔΟΑΤΑΠ μου είπε που μπορεί να μου επιβεβαιώσει την αναγνωρισιμότητα.
Να πληρώσεις για διδακτορικό; Αν ειναι να μην πληρώνεσαι εστω να γινει τζαμπα! Δες ενα αντικειμενο που σε ενδιαφερει σε μια σχολη στην Ελλάδα και ξεκίνα να στελνεις σε καθηγητες στο αντικειμενο που θες
Ο,τι χειρότερο μπορεί να σκεφτεί κάποιος είναι το διδακτορικό στην Ελλάδα. Έως 10 χρόνια, γίνεσαι η Φιλιππινέζα του καθηγητή, σου σπάνε τα νεύρα, σου διαλύουν την επαγγελματική σου καριέρα (αναπληρώτρια τη βάλανε να παραιτηθεί για να προλαβαίνει να διορθώνει και να επιτηρεί) και γενικώς κανείς πράγματα τελείως άσχετα με τη διδακτορική σου διατριβή.
Εχεις κανει εξω και ξερεις την διαφορά; Παντού Φιλιππινέζα εισαι!
Είδα τουλάχιστον δύο που πήραν μ αυτόν τον τρόπο. Δεν ασχολήθηκαν με τίποτε άλλο πέρα από τη διπλωματική τους. Το θέμα είναι αν αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ. Τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι μακράν ό,τι πιο αναργανωτο υπάρχει στον πλανήτη.
Στο διδακτορικο ειναι διατριβή Οπως νομίζεις δεν θα σου αλλάξω την άποψη!
Aυτά τα πράματα αναγνωρίζονται από το ΔΟΑΤΑΠ? Έχει αναγνωριστεί έστω και ένα ως τώρα? Γιατί μέχρι πριν λίγο η διαδικασία ήταν αυστηρή με επιτροπές και δημοσιεύσεις που έπρεπε να έχουν βγει σε συγκεκριμένα περιοδικά της προκοπής στο Scopus κλπ. Σε κάθε περίπτωη προφανώς πρέπει να παρέμβει κάποιος αλλιώς στη μπανανία θα παίρνουν διδακτορικά με ένα 5χιλιαρο στα σουαχίλι και Γ2 μπόνους χωρίς ούτε μια δημοσίευση της προκοπής.
Πτυχίο, μεταπτυχιακό και σεμινάριο ελληνικων πανεπιστημίων έχω. Σίγουρα δεν μου αλλάζεις γνώμη. Οι χειρότερες των εντυπώσεων από 3 διαφορετικά ιδρύματα.