0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ως εδώ κάνεις λάθος. Επειδή το είπες κάθησα και τα μέτρησα. Τα ποσοστά των αρνήσεων ανα ειδικότητα είναι για το 2019-2020 (μόνο γενική παιδεία, διότι στην ειδική είναι δραματικά τεράστια ατ ποσοστά στους Φυσικούς)ΠΕ04.01 = 12,9%ΠΕ04.02 = 21,55%ΠΕ04.04 = 17.02%ΠΕ04.05 = 20,22%
Επειδή εδώ μέσα γράφονται σημεία και τέρατα....Ν. 4589/2019 αρθ. 62«1. Οι υποψηφιοι που εντάσσονται στους τελικους αξιολογικοφσ πίνακες Α`,
Ο νόμος είναι σαφής. Είναι επίσης σαφές ότι αυτό που αναφέρεται εδώ: "κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης" είναι διαφορετικό πράγμα από τα οργανικά κενά που δίνονται για τις μεταθέσεις.
Συνοψίζω ότι για να διορίσει στη
Αν δεν υπάρχει τότε δεν μπορεί να γίνει κανένα από τα δύο.
Γιατί να διορίσει 1002 αν οι θέσεις είναι 2;To τι θα τους κάνει είναι θέμα.Αν και όλοι γνωρίζουμε την απάντηση. Το περίεργο είναι ότι σε κάποιους φαίνεται φυσιολογικό!Τέλος πάντων δεν επιθυμώ να διαφωνήσω περαιτέρω επί του συγκεκριμένου θέματος. Μπορεί και να είναι όπως τα λέει η πηγή σου αν και ελπίζω να μην είναι έτσι.
Oπως παντα προσπαθεις μεσω διαφορων στατιστικων (το μονο ευκολο να βγαλεις ψευτικα συμπερασματα με στατιστικη) να δημιουργεις ψευτικες εικονες, ισως οσοι δεν ανηκουν στο πε.04 να σε πιστευουν ειδικα αν τα λες ξανα και ξανα. Πηγες και μετρησες μονο την τελευταια χρονια (σου αναγνωριζω οτι τουλαχιστον εκανες σωστα το διαχωρισμο μονο σε γενικη), τη στιγμη που ξερεις πολυ καλα οτι απο τις ειδικοτητες με μαθηματα πανελλαδικων ειστε αυτοι που αρνιοντουσταν με διαφορα, εδω πολλοι δεν ηξεραν οτι τους πηραν και απο σποντα αλλοι τους το παν ή τους πηραν απο δδε. Πες μας και τι γινεται σε γενικες γραμμες απο το 15 και μετα στις αρνησεις σας σε σχεση με τους αλλους πε.04, εγω τα εχω τα στοιχεια, αλλα βαριεμαι να τα μετρησω, γιατι ειναι τοσες πολλες οι αρνησεις σας που δε συγκρινονται με το υπολοιπο πε.04 και φυσικα το ξερεις. Προς θεου , οχι οτι ειναι κακο να αρνιουνται την προσληψη, μην παρεξηγηθω, το λεω ομως γιατι ειναι λογος ενας διευθυντης να προτιμησει φυσικοχημικο αν εχει δει αρνησεις προηγουμενα χρονια. Καντε εικονισμα (αναψτε και κανα κερακι στη μνημη του νεκρου) ολους αυτους που το 0 1 1 σας το εκαναν 2 2 2 με περικοπες φυσικης χημειας!
Δεν είναι εύκολο. Θέλω ώρες για να μαζέψω στοιχεία από το 15 και δεν μπορώ τώρα. Αλλά δεν έχω και κίνητρο να το κάνω αφού ότι στοιχεία βγάζω, όπως και για τις ώρες παγκοσμίως, απορρίπτονται σαν ψεύτικη εικόνα. Είναι κάπως ανώφελο. Ακόμα και αν καθόμουν να τα κάνω από το 15, μάλλον θα μου έλεγες μετά να το κάνω από το 08 αν πάλι δεν επαληθευόσουν. Επίσης πιστεύω ότι μπλοφάρεις. Δεν έχεις τίποτα. Δεν έχεις παρουσιάσει ποτέ αριθμούς. Μόνο περιπτωσιολογίες και εντυπώσεις που άκουσες, από αλληλοτροφοδοτούμενες πηγές, και οι οποίες καταρρέουν στα αντικειμένικά συνολικά στοιχεία.Όντως η
Εδώ είναι το λάθος. Αυτό σας εξηγούμε τόσες και τόσες σελίδες και δε λέτε (ή δε θέλετε) κι εσύ κι ο gvasilis να το καταλάβετε. ΚΑΙ τα δυο μπορούν να γίνουν άμα δεν υφίσταται οργανικό κενό. ΚΑΙ να μεταθέσει ΚΑΙ να διορίσει.
Να με συμπαθάς αλλά μη κοροιδευόμαστε έτσι; Και τα δύο μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τα λεγόμενά σας και όντως γίνονταν στο παρελθόν, ΜΟΝΟ σε συγκεκριμένες ειδικότητες Γιατί όπως λέει και μια...μαύρη ψυχή εδώ μέσα, δεν είμαστε όλοι το ίδιο στην εκπαίδευση.Να καταλάβω δηλαδή ότι για κάποιους υπάρχουν ανάγκες χωρίς να υπάρχουν οργανικά κενά, για άλλους δεν υπάρχουν ενώ υπάρχουν οργανικά κενά.Σε αυτές μάλιστα τις ειδικότητες ενώ από το 2007 υπήρχαν ήδη υπεράριθμοι (ΠΡΙΝ ΠΡΙΝ ΠΡΙΝ ΠΡΙΝ τις μειώσεις στο ωρολόγιο, την αύξηση ωραρίου, τις συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολικών μονάδων, τη μείωση μαθητικού δυναμικού και άλλες πληγές) στις περιοχές φιλέτα, στα νησιά και Θράκη παίρναν εκατοντάδες αναπληρωτές. Και οι υπόλοιποι με κενά σε περιοχές φιλέτα βλέπαμε να ξεκοκκαλίζονται (ναι, από αυτούς που διορίζονταν ή μετατίθονταν χωρίς να υπάρχει κενό, λέγε με κρίση και ρύθμιση υπεραριθμίας) και μέναμε με μονοψήφιο νούμερο ή και κουλουράκια το 13-14, στις προσλήψεις αναπληρωτών.Ε όχι, αυτό δεν θέλω να το καταλάβω και θα το πολεμάω εις τον αιώνα τον άπαντα!Δικαιοσύνη κι ας χαθεί ο κόσμος όλος!
Θα το πολεμάς γιατί φοβάσαι μην αδικηθείς και γενικά να μην αδικηθεί κανένας σωστά; Η εμπειρία απο το 2001 που δούλεψα ωρομίσθιος (με ενδιάμεσες χρονιές που δεν δούλευα φυσικά) μου έχει δείξει με βεβαιότητα πως αυτοί που φωνάζουν για κάτι μια χαρά θα το δεχτούν αν τους βολεύει. Αν σου πω εγω οτι θα κάνω 100 διορισμούς στον τόπο κατοικίας σου μια χαρά θα το δεχτείς και θα το κάνεις αβαβα αν είσαι μέσα. Να δω αν θα αρνηθείς διορισμό επειδη η θέση που σου δίνουν είναι παράνομη; Αφήστε λοιπόν τις επαναστάσεις και τα εγώ θα πολεμάω και και και..... Εκει που είναι να πάς θα πάς. Αν δε θέλεις να πας οκ. Αν θεωρείς οτι αδικήσε κυνήγα το δικαστικά (αν και το δικαστικά εχει γίνει σούπα). Το δικό σου χρόνο θα χάσεις γιατί το κράτος μια χαρά νόμιμο είναι και έχει τον κώλο του καλυμμένο. Ακόμα και να καταφέρεις να αποδείξεις οτι ο νόμος είναι καταχρηστικός και καταργηθεί ή αλλάξει οι διορισμοί που έγιναν δεν αλλάζουν. Φτάνει όμως με την επανάληψη των ίδιων και των ίδιων.
Οι διορισμοί μπορεί να μην αλλάξουν, αλλά μια χαρά παίρνεις αναδρομικά μετάθεση αν δικαιωθείς.