0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
TimPap, εάν πήραν άλλοι 100 που εργάζονται και προσφέρουν και τρώνε το φιλότιμό τους λίγο-λίγο, χαλάλι του αδερφού σου. Να τα πιει μπύρες στην υγειά μας. Η τακτική του "αναφέρω την εξαίρεση, που κανονικά θα έπρεπε να επιβεβαιώνει τον κανόνα, αλλά την κάνω να φαίνεται σαν κανόνα για να κατηγορήσω/τσουβαλιάσω ολόκληρους κλάδους ή κοινωνικές ομάδες" είναι παλιά και γνωστή και έχει χρησιμοποιηθεί πολλάκις για την ενεργοποιήση του κοινωνικού αυτοματισμού.Χαλάλι του, λοιπόν, του αδερφού σου και να του πεις ότι ευχόμαστε κάποια στιγμή όλοι να αμοίβονται το ίδιο καλά για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που προσφέρουν στην κοινωνία ως γιατροί.
Παρόλο που όλοι γνωρίζουν την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού, γιατί οι κοινωνίες που είχαν συνδέσει τα συμφέροντα τους με τη διαιώνιση του παλιού και του φθαρμένου ήταν καταδικασμένες να αποτύχουν και απέτυχαν, φαίνεται ότι υπάρχει διάχυτη δυσπιστία παντού , όχι μόνο στον χώρο των εκπαιδευτικών.
Το παλιό και το φθαρμένο είναι οι επιθεωρητές στα σχολειά. Αξιολόγηση τ' ονόμαζαν. Κι ό,τι προβλέπεται και τώρα πρόβλεπαν κι οι νόμοι των παλιών δεκαετιών, και της επταετίας φυσικά, που κατήργησε ο Αντρέας το '82. Δε θα μας επαναφέρετε σε σκοτεινές εποχές ανελευθερίας και φόβου στην εκπαίδευση. Η δημοκρατία ξεκινά μες απ' την τάξη. Οι προνεωτερικές σας ιδέες έχουν μπει στο καλάθι της ιστορίας. Οριστικά.
Φιρμάνι υπ. Παιδείας στα σχολεία για την αυτοαξιολόγηση η οποία έχει “κολλήσει” λόγω της απεργίας-αποχής των εκπαιδευτικώνΤο “φιρμάνι” θα “βαδίζει” στα “χνάρια” της δήλωσης που έκανε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στις συναντήσεις με ΟΛΜΕ και ΔΟΕ “το υπουργείο έχει πολλά, όπλα στη φαρέτρα του για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των σχολικών μονάδων”https://www.esos.gr/arthra/71945/firmani-yp-paideias-sta-sholeia-gia-tin-aytoaxiologisi-i-opoia-ehei-kollisei-logo-tis