0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με ποιον τρόπο δεσμεύεται; Έχει η ΔΔΕ στοιχεία όσων έχουν κλείσει ραντεβού; Οι περισσότεροι από εμάς έκλεισαν μακρινό ραντεβού, ειδικά όσοι δεν έχουμε ΑΖ στην περιοχή μας. Δεν κατακαβαινω γιατί να μην δοθεί αυτή η δυνατότητα, από τη στιγμή που γυρνάμε σχολειο ουσιαστικά ανεμβολιαστοι κ από τη στιγμή που πλέον οποίος θέλει εμβολιάζεται.Αν δεν το καταλάβατε, ουσιαστικά μας παρακαλούν να κλείσουμε ραντεβού. Ποιος ο λόγος λοιπόν να στερήσουν τη δυνατότητα να το κάνουμε νωρίτερα;
Όπως τα λέει το μέλος "elzi" ... πάει ο υπάλληλος να σου ενεργοποιήσει την συμμετοχή σε αδιάθετο εμβόλιο κια βλέπει ότι το ΑΜΚΑ είναι δεσμευμένο από το κεντρκό σύστημα για εμβολιασμό την τάδε ημέρα ... Μάκαρι να μας δώσουν την ευκαιρία να ακυρώσουμε το το τακτικό ραντεβού μας και να ενεργοποιήσουν αυτοί τον εμβολιασμό από την δυνατότητα που τους δίνουν τα αδιάθετα.
... Σου εύχομαι να μην χρειαστεί να κάνεις επέμβαση με μέθη ή ολική νάρκωση... οι πιθανότητες να μην ξυπνήσεις ποτέ είναι πολύ μεγαλύτερες. Δεν νομίζω σε τέτοια περίπτωση να το έψαχνες τόσο με τον προσωπικό σου γιατρό. Κανείς δεν θα το έψαχνε... η απάντηση θα ήταν "πρέπει να χειρουργηθείς"... απλά... τόσο απλά...
Ενημέρωση από ΔΔΕ Πειραιά:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η διαδικασία εμβολιασμού με τις αδιάθετες δόσεις συνεχίζεται κανονικά. Σε περίπτωση που εκπαιδευτικός έχει ορίσει ο/η ίδιος/α ραντεβού για εμβολιασμό, ή έχει λάβει sms για προκαθορισμένο ραντεβού μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr θα πρέπει, σε περίπτωση που λάβει κλήση από την Ομάδα Συντονισμού Εμβολιασμών Εκπαιδευτικών Πειραιά να εμβολιαστεί με αδιάθετη δόση, να ακυρώσει το ραντεβού του/ης μέσω της πλατφόρμας, πριν παρουσιαστεί στο εμβολιαστικό κέντρο, ειδάλλως το ΑΜΚΑ του/ης θα εμφανίζεται κλειδωμένο και δεν θα μπορεί να προβεί στον εμβολιασμό.
Συνάδελφοι έχω φλεβική θρόμβωση κοινώς φλεβιτιδα κι ενώ υπηρχε διαθέσιμο εμβόλιο να κάνω αύριο έκλεισα Ιούνιο με φαιζερ.. με αγγειολογο δεν μίλησα ακόμη.εχω ραντεβού τον Μάιο όμως ανησύχησα με όλο αυτό με τις θρόμβωσεις κ είπα να μην το ρισκάρω με άστρα.. λέτε να έκανα βλακεία η υπερβολή που φοβάμαι? Υπάρχει κάποιος άλλος με φλεβιτιδα να μου πει κι αυτός την άποψη του? Είμαι 36 χρόνων
Δεν μπορώ να σου απαντήσω επί του ιατρικού θέματος. Ωστόσο μου έχει κάνει εντύπωση ότι προηγήθηκαν οι ηλικίες 30-39 στον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού κυρίως επειδή το διαθέσιμο εμβόλιο είναι το astrazeneca. Οι ηλικίες 40-49 θα ακολουθήσουν. Εφόσον υπάρχει οποιοδήποτε ιατρικό πρόβλημα καλό είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου. Νομίζω ότι σε κάποιες περιπτώσεις προτείνεται αντιπηκτικη αγωγή ως προφύλαξη όταν υπάρχει αυξημένος κίνδυνος θρομβωσης.
Εν τω μεταξύ νιώθω ότι ψειριζουμε την μαιμου με ΑΖ, παγκοσμια εννοώ, οχι εμείς εδώ. Εχω αυτή τη στιγμή 4 γνωστους με κορονοιο, ο ένας νοσηλεύεται κιόλας κ σε όλους δίνουν αντιθρομβωτικες ενεσεις. Κ οι 4 υγιείς, από 38-69 ετών. Δλδ σα να είναι βάσει πρωτοκολου πια. Τόσο θρομβογονος είναι.