0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμη, όσοι μιλάτε για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς καλό θα είναι να διαβάσετε λιγη ιστορία. Για τον Χιτλερ και τη δίκη της Νυρεμβέργης. Αυτά έκαναν οι φασίστες για το καλό πάντα των πολιτών. Η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται...
Κακώς ασχολείσαι με ανεγκέφαλους. Πάνε να κάνουν εμβόλια τον Ιούνιο. Τι να πεις; Τα κρούσματα είναι στα ύψη όπως λένε, ανοίγουν όμως τα mall και δεν επιτρέπεται βέβαια να πας στην εξοχή στο χωριό μην κολλήσουν τα βλήτα.Το σύμπαν και η βλακεία είναι άπειρα. Για το πρώτο δεν είμαι απολύτως σίγουρος. Το είχε πει ο Αϊνστάιν...
Τί να σκέφτονται οι ηλικιωμένοι στις ΜΕΘ σε κάποια διαλείμματα διαύγειας; Δεν έκανα το εμβόλιο για να κάνω το χατίρι στο παιδί μου που είναι αρνητής/τρια; Αλλά και πάλι γιατί το παιδί τους συμπεριφέρεται έτσι; Ποιος φταίει τελικά εδώ ρωτώ εγώ.Αν πάλι κάποιοι από εσάς συναινέσατε ή προτρέψατε τους γονείς σας να κάνουν το εμβόλιο πρέπει να γνωρίζεται κάποια μετάλλαξη που είναι επικίνδυνη για τους νεότερους θα έρθει και εδώ. Μην κάνετε λοιπόν το (νέο) εμβόλιο ακόμη και τότε...
Εδώ επικαλούνται τις μεταλλάξεις οι ίδιοι που τις προκαλούν ή θα τις προκαλέσουν, οι αρνητές και οι αδιάφοροι δηλαδή και δεν αρκεί ότι δε σέβονται ούτε τους συγγενείς τους ούτε το περιβάλλον τους, ειρωνεύονται κιόλας και επιτίθενται σε όσους έχουν διαφορετική άποψη! Η απόλυτη παράνοια!
Σήμερα κοκκίνισε, με πονάει ελαφρώς και έχει λίγο οίδημα. Πήρα τηλέφωνο, μου είπε ο γιατρός είναι φυσιολογικό και αν θέλω να πάω να το δει. Δεν πήγα, είπα να περιμένω.Συνέβη σε κάποιον άλλον;