0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην Αγγλία με την σκληρή αξιολόγηση οι καλοί φεύγουν. Ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα έλεγα πώς δεν θέλω το σχολείο. Έλεγα ότι θα ήθελα να είχα αξιοποιήσει το διδακτορικό μου αλλά όχι ότι δεν μ άρεσε το σχολείο.
Όπου βρείτε καλό διευθυντή και μπορείτε... μη το κουνάτε.
30-06-21 17 Ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «ΑΝΑ
Το θέμα είναι μην κουνήσουν τους καλούς διευθυντές κ φέρουν άλλους. Εμάς έχει θεματάκια αλλά τον ξέρουμε. Μπορούμε να συνεργαστούμε κ ξέρουμε τι να περιμένουμε. Αν φύγει, που θα φύγει με σύνταξη σε καμία πενταετία μάλλον, δεν εγγυάται κανεις τι θα έρθει. Μια φορά μας ήρθε διευθυντής από άλλο μέρος. Το ότι δεν μας έδειξαν οι ειδήσεις ήταν θέμα τύχης.
Επισης ο υποδιευθυντής θα βγαινει με πρόταση του διευθυντή; Τελος η ψηφοφορία του συλλόγου;
Δεν διάβασα ακόμα όλο το νομοσχέδιο. Από ότι καταλαβαίνω όμως τα προσόντα πλέον υπερτερούν της αρχαιότητας για την επιλογή διευθυντών των σχολικών μονάδων?Πότε πιστεύετε θα γίνουν αυτές οι κρίσεις?Στο σχολείο μας (4α θέσιο Νηπιαγωγειο) η αναπληρώτρια διευθύντρια πήρε μετάθεση! Ποιος θα αναλάβει τώρα; ο αρχαιότερος; και αν ναι ...θα αναλάβει ο αρχαιότερος, θα φάει όλη την χαρτούρα της αρχής και μετά θα αναλάβει (με τις κρίσεις) εκείνος με τα προσόντα?Έχω μπερδευτεί....αν μπορει να με διαφωτίσει κάποιος!