0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και δύο συνδέσμοι για το περιβόητο odysee.com που βιντεάκια του παρατίθενται εδώ συχνά πυκνά, ιδίως με μαγνήτες και άλλες ιστορίες για αγρίους.Odysee: The New YouTube for the Far-RightVideo platform chief says Nazi posts on white superiority do not merit removal
Η απάντηση είναι απλή. Όσοι γιατροί ξέρω έχουν εμβολιαστεί. Από τον παιδίατρο των παιδιών μου, τη διαβητολόγο της κόρης μου, τον παθολόγο μας που γράφουμε φάρμακα ακόμη και η οδοντίατρος μας. Όλοι αυτοί λοιπόν δεν ξέρουν και έκαναν το μπόλι. Εμ, δεν έμπαιναν εδώ στο πδε να δουν το φως το αληθινό. Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να κάνει το εμβόλιο. Εκτός όμως από δικαιώματα έχουμε και υποχρεώσεις. Όσοι θέλουμε να ερχόμαστε σε επαφή με άλλους πρέπει να συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα. Αλλιώς τηλεργασία ή άνευ. Δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση.
Στη μνήμη της κεντρικής και βόρειας ευρώπης, οι υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις έχουν συνδεθεί με ένα καθεστώς: αυτό του Χίτλερ. Γι΄αυτό και η Γερμανία μέσω της Μέρκελ, χθες τάχθηκε εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς.
Μπορεί και να ισχύει, αλλά καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν άρθρα σε "σοβαρές" εφημερίδες και ρεπορτάζ σε "σοβαρά" κανάλια για μας τους εκπαιδευτικούς, που εμείς ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν ισχύουν.
Και για άλλη μια φορα επαληθεύεται ο νόμος του Godwin οπότε καλό είναι να διακοπεί κάπου εδώ η συζήτηση.[/quoteΘα προτιμουσα να μου απαντησεις με επιχειρηματα σε αυτα που γραφω και όχι με το νομο του Godwin. Εγώ βλέπω ότι η σύγκριση υφίσταται και πραγματικά δεν έχω γράψει ποτέ κάτι τέτοιο για άλλο γεγονός.
https://odysee.com/@%CE%91%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82:d/Chew-on-this_2_h:b?src=openΟι δέκα μηχανισμοί πρόκλησης βλάβης από τα εμβόλια.
Tenpenny is among the top twelve people spreading COVID-19 misinformation and pseudoscientific anti-vaccine misinformation on social media platforms. She has falsely asserted the vaccines magnetize people and connect them with cellphone towers.