0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναφέρθηκα στη συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία έδινε πληροφορίες που δεν ισχύουν (υποχρεωτικότητα/στε)παραθέτοντας σχετικά link.. κατά τα λοιπά τα είπαμε εκτενώς με αρκετά πμ.. θεωρώ ότι το θέμα εξαντλήθηκε..
Αν είχες περάσει όσα λέει μπορεί κι εσύ να μην ήσουν τόσο χαλαρός. Θα σέβεσαι.
Σέβεται. Άλλο να είναι ταραγμένος ο άλλος και γίνει κάποια στιγμή επιθετικός, κ άλλο να είναι συνέχεια επιθετικός και να προσβαλει συναδέλφους. Και ποιος ξέρει τι περναει ο καθένας μας εδώ μέσα. Ξέρεις για τον jak_13 πχ? Οχι, όποτε ας είμαστε ευγενικοί.
Αυτό ακριβώς είπα σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες.
Το έγραψα και στο άλλο νήμα. Άκουσα μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κυρίου Κούβελα στον flash. Πριν 1-2 μέρες μίλησε. ΔΕΝ δίνουμε φάρμακα πόσο μάλλον ΤΟΣΟ ΝΕΑ (αυτός τα είπε, όχι εγώ) ΣΕ ΕΓΚΥΟΥΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ. Και δεν εμβολιάζουμε ΜΑΖΙΚΑ παρά μόνο τους ευάλωτους (ηλικιωμένους ή/και με υποκείμενα) . Είστε ειδικοί όπως αυτός και άλλοι πολλοί Παραθέτετε παριστάνοντας τους ειδικούς 2-3 άρθρα ενώ υπάρχουν και άλλα τόσα με τον αντίλογο. Όπως και βιντεάκια και συνεντεύξεις επιστημόνων κτλ, κτλ, κτλ. Γιατί τόση πόρωση με τον μαζικό εμβολιασμό? Μου θυμίζει λίγο την αλεπού του Αισώπου με την κομμένη ουρά. Συγγνώμη για το ύφος αλλά αυτοί οι 2-3 του pde να χαλαρώσουν λίγο περί υποχρεωτικών μαζικών εμβολιασμών. Και συγγνώμη για το ύφος αλλά αρκετά. Εμβολιαστήκατε, μπράβο σας, νιώθετε προστατευμένοι, μπράβο σας , αφήστε όμως και τους άλλους να έχουν την γνώμη τους που βασίζεται στους αντίστοιχους FAUCI που μας τρελάνατε με αυτόν και μην προσπαθείτε σώνει και ντε να πείσετε. Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ εμβολιασμός ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ με δημοκρατία. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. Τι δεν καταλαβαίνετε? Και συγγνώμη για το ύφος μου αλλά είμαι εξαιρετικά ταραγμένη ειδικά όσον αφορά κάποιες από εμάς που έχουμε βασανίσει τα σώματά μας απίστευτα πολύ για να γίνουμε μητέρες. Αυτός λοιπόν που θα μας υπογράψει πως μετά από τόσες προσπάθειες, τόσες αποτυχίες, τόσες ορμόνες, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜ
Παρέθεσα αυτούσιο το δημοσίευμα όχι δική μου άποψη για να παραπληροφορώ και αδυνατώ να πιστέψω ότι μεγάλα και έγκυρα δημοσιογραφικά μέσα διαστρεβλώνουν κατάφορα μια δικαστική απόφαση. Επίσης δεν κατέφυγα για πληροφόρηση σε ιστοσελίδες που οι σχολιαστές κάτω από τις δημοσιεύσεις χρησιμοποιούν υβριστικές εκφράσεις κατά των διαφωνούντων. Ως εκπαιδευτικοί οφείλουμε να επιλέγουμε ορθά της πήγες πληροφόρησης μας.Η απόφαση αναφέρει ότι δεν δίνεται η αιτουμένη αναστολή και παραθέτει τους λόγους. Έτσι έγινε και η μετακίνηση των 54 υπηρετούντων στην ΕΜΑΚ. Αν θα υπάρξει συνέχεια και ποια θα είναι αυτή θα το δούμε στο μέλλον. Ως τότε ισχύουν αυτά που παρέθεσα.https://www.ethnos.gr/ellada/166831_ypohreotikos-emboliasmos-ektos-emak-54-atoma-poy-den-ekanan-embolio«Η λειτουργία μάλιστα αυτή δεν αρκεί να είναι μόνο συνεχής, αλλά πρέπει, ενόψει του ειδικού και κρίσιμου χαρακτήρα των εν λόγω υπηρεσιών για την αντιμετώπιση καταστροφών, να στηρίζεται στην πλήρη διαθεσιμότητα του υπηρετούντος προσωπικού τους, η οποία είναι δυνατόν να διαταραχθεί σοβαρά σε περίπτωση που τα μέλη του προσβληθούν και νοσήσουν από τον κορονοϊό COVID-19. Οι επιτακτικοί αυτοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, σταθμιζόμενοι με τους λόγους που προβάλλουν οι αιτούντες κωλύουν, κατά την κρίση της Επιτροπής Αναστολών, τη χορήγηση της αναστολής», ανέφερε χαρακτηριστικά το σκεπτικό της απόφασης.
«Μεγάλα και έγκυρα δημοσιογραφικά μέσα το ethnos.gr??»Οκ...Γι αυτό προφανώς αδυνατείς να πιστέψεις ότι «μπορεί να διαστρεβλώνουν κατάφωρα μια δικαστική απόφαση»... οκΕγώ δεν έχω στεγανά, διαβάζω τα πάντα γιατί εμπιστεύομαι απολύτως την κρίση μου..
Επειδή εμπιστεύεσαι την κρίση σου ,την οποία δεν αμφισβήτησα, ανάρτησε σε παρακαλώ τα χθεσινά και σημερνά άρθρα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα που εμπιστεύεσαι για να διαμορφώσουμε επιστημονική και παιδαγωγική άποψη και εμείς οι αδαείς.Διακρίνω κάποιο εκνευρισμό. αλλά δεν πειράζει.Η πολιτεία διάθεσε τα εμβόλια δωρεάν και εθελοντικά, αλλά όταν ο ΑΜΚΑ παρουσιάζεται ως 666, και εδώ υπήρξαν ανακοινώσεις για κινητοποιήσεις με τίτλο όπως κάτω η χούντα, να γνωρίζεις ότι στο τέλος το εθελοντικά θα γίνει υποχρεωτικά για την προστασία όλων. Προσέχουμε για να έχουμε λέμε στο χωριό μου.Είναι δικαίωμα ασς να προσφύγετε στην Δικαιοσύνη, αλλά αυτή ξέρει να διακρίνει τους ψευδοεπιστήμονες και ψευδοδικαιωματιστές από τους πραγματικούς επιστήμονες και υπερασπιστείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.