0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Jarvis, το συγκεκριμενο αρθρο μας λεει οτι ενα μονοψηφιο ποσοστο δεν θα αναπτυξει ισχυρα αντισωματα μετα απο νοσηση οπως δλδ και ενα μονοψηφιο ποσοστο δεν θα αναπτυξει μετα απο εμβολιο. Ισα βαρκα, ισα πανια δλδ.Επισης μας λεει οτι η φυσικη νοσηση δεν προστατευει απο την Δελτα ενω τα εμβολια προστατευουν... Ειδαμε στο Ισραηλ τι λενε οι αξιωματουχοι για την μειωμενη αποδοση του εμβολιου της Pfizer... Κοντολογις, το αρθρο που εβαλες δεν οδηγει στο συμπερασμα οτι μετα απο 6 μηνες νοσησης θεωρεισαι ανεμβολιαστος. Στην Ελλαδα αυτο θεωρεισαι, ανεμβολιαστος.Oριστε και αρθρα που μιλανε για τουλαχιστον 1 χρονο προστασια μετα απο νοσηση:https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2782139https://www.news-medical.net/news/20210503/SARS-CoV-2-antibodies-are-detectable-up-to-a-year-after-infection-finds-study.aspx
Έχει κάνει τεστ αντισωμάτων ή απλά το πέταξες για να πεις κάτι; Γιατί εγώ μιλάω για περίπτωση που έκανε τεστ και δεν είχε αντισώματα ένα χρόνο μετά. Το επιχείρημά σου ποιο είναι;
Σήμερα άκουσα για έναν δεκαοχτάχρονο συγγενή γνωστής μου ότι έπαθε έμφραγμα μετά το εμβόλιο.Εχτές πληροφορήθηκα για δύο κοπέλες γνωστές μου ότι είχαν φοβερή αιμορραγία παρόλο που δεν είχαν περιοδο και με την δεύτερη δόση φοβερούς πονοκεφαλους, ζαλάδες κτλ Φαντάζομαι ότι δεν είναι η μόνη που έχω τέτοιες πληροφορίες από γνωστά μου πρόσωπα. Και μιλάω μόνο για τις δύο τελευταίες ημέρες!Λοιπόν η κατάσταση σοβαρευει επικίνδυνα. Καθημερινά επιβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται για εμβόλιο που έχει σκοπό να αντιμετωπίσει κάποια νόσο.Δεν ξέρω αν έχει πια νόημα να πολεμάμε την υποχρεωτικοτητα αφού η ουσία είναι η επικινδυνότητα του εμβόλιου και εν τέλει ο λόγος ύπαρξης του.
Μόνο κάτι αφελείς πιστεύουν ακόμα ότι τα πειραματικά σκευάσματα είναι για το καλό μας. Η ιστορία βρομάει από την πρώτη μέρα. Θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Νομικά, σε ειρηνικές διαδηλώσεις και ότι άλλο χρειαστεί.
Καλή επιτυχία στην εντός νομίμων πλαισίων αντίσταση αλλά μάζεψε τους χαρακτηρισμούς σου.
Πλήρης απουσία πηγής. Διασπορά ψευδών ειδησεων
Ανακοινώθηκε κάτι επίσημα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εκπαιδευτικών???