0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοντολογίς χαλαρώστε, καλοκαίρι είναι, κάντε και καμιά βουτιά στη θάλασσα.. καλό κάνει
Πώς αντιδρώ στην αβεβαιότητα???Πρήζοντας τους γιατρούς μου όπως έχω ξαναγράψει καθότι "υστερικιά". Φοράω την μάσκα μου και προσέχω όσο μπορώ. Η δικιά μου περίπτωση είναι περίπλοκη συναδέλφισσα. Μετά από δυο δύσκολες και αποτυχημένες προσπάθειες μητρότητας που μετέτρεψαν το σώμα μου σε φορτηγό ορμονών (όσες το περάσατε ξέρετε πώς είναι) είμαι επιτέλους μετά από καιρό απογοητεύσεων σε έναν καλό δρόμο. Ο γιατρός μου επιμένει να εμβολιαστώ, ο άλλος ο γιατρός μου είναι επιφυλακτικός, ο άλλος επικαλείται έρευνες σε εγκύους που δείχνουν όλα καλά και γενικά όπως το έχω γράψει πολλές φορές προσπαθώ να αποφασίσω ζυγίζοντάς τα όλα. Γνωρίζοντας πως στην τελική κανένας δεν μπορεί να μου εγγυηθεί τίποτε και πως για ό.τι κι αν πάει λάθος τον εαυτό μου θα κατηγορήσω. Γι αυτό και έγραψα πολλές φορές πως χαρακτηρίζω την περίπτωσή μου "διστακτική" και όχι "αρνήτρια".
Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος η λογική "θα προσέχω όπως πρόσεχα τον 1,5 προηγούμενο χρόνο κι όλα οκ". Να προσέχεις ναι, αλλά και το χθεσινό κρούσμα πρόσεχε τον 1,5 προηγούμενο χρόνο και το αυριανό κρούσμα επίσης. Αφού οι γιατροί λένε να εμβολιαστείς, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνεις.
Συνάδελφε, οκ. Εγω συμφωνω μαζί σου , όντως οι οδηγίες αυτές είναι τώρα και εδω κ εξωτερικό, αλλά πες μου σε παρακαλώ, είναι λογικό να βάζεις έγκυο γυνάικα να κάνει εμβόλιο για ΝΑΑ ΦΤΑΑΑΑΑΣΕΙΣ κααααααααααποτε το τοίχος ανοσίας, όταν δεν έχεις υποχρεώσει την κάθε 60χρονη κ 70χρονη θείια και κάθε θειο που θα σου γεμίσουν τις ΜΕΘ? Δλδ αυτή η λογική να εμβολιαστεί η έγκυος κ το 12χρονο , το 15χρονο κ ο 20ρης εγω ΔΕΝ την καταλαβαίνω. Πιασε τους απο πάνω προς τα κάτω ηλικιακά κ κοψε τους τη σύνταξη ή το μισθό αν δεν το κάνουνε κ ασες τις εγκυες , τα παιδάκια κ ταους φοιτητές στην ησυχία τους. Έτσι κ αλλιώς ΛΙΓΕΣ είναι οι έρμες οι έγκυες κ λιγα κ τα παιδάκια σε αυτή τη χώρα και τις ΜΕΘ ΔΕΝ ΣΤΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
Συνάδελφε, οκ. Εγω συμφωνω μαζί σου , όντως οι οδηγίες αυτές είναι τώρα και εδω κ εξωτερικό, αλλά πες μου σε παρακαλώ, είναι λογικό να βάζεις έγκυο γυνάικα να κάνει εμβόλιο για ΝΑΑ ΦΤΑΑΑΑΑΣΕΙΣ κααααααααααποτε το τοίχος ανοσίας, όταν δεν έχεις υποχρεώσει την κάθε 60χρονη κ 70χρονη θείια και κάθε θειο που θα σου γεμίσουν τις ΜΕΘ? Δλδ αυτή η λογική να εμβολιαστεί η έγκυος κ το 12χρονο , το 15χρονο κ ο 20ρης εγω ΔΕΝ την καταλαβαίνω. Πιασε τους απο πάνω προς τα κάτω ηλικιακά κ κοψε τους τη σύνταξη ή το μισθό αν δεν το κάνουνε κ ασες τις εγκυες , τα παιδάκια κ ταους φοιτητές στην ησυχία τους. Έτσι κ αλλιώς ΛΙΓΕΣ είναι οι έρμες οι έγκυες κ λιγα κ τα παιδάκια σε αυτή τη χώρα και τις ΜΕΘ ΔΕΝ ΣΤΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΜΠΑΣ κ να τις προστατεύες αυτές τις ηρωίδες που αποφασίζουν σε αυτό το μπο??@?@λο κράτος να κάνουν κανα παιδί κ να υποχρεωνες ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ? Καταλαβαίνω ότι αυτά που λέω είναι απλοικά κ είμαι Αγγλικού όχι ο φάουτσι κ ακόμα κ στο εξωτερικό δεν έχουν υποχρεωσει τους μεγαλτερους να το κάνουνε κ μετά να πιάσουν τους υπολοιπους, αλλά βγάζει λογική να βγαζεις οδηγία να εμβολιάστουν ΕΓΚΥΕΣ όταν δεν έχεις εμβολιάζει τους υπόλοιπους??? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ΤΙ γίνεται κ εδώ κ έξω. Αυτοί μας λένε ότι οι μεγαλτεροι στατιστικά γεμίζουν τα νοσοκομεία τώρα 1,5 χρονο. Αφού αυτοί τα γεμίζουν, γιατί δεν κάνουν υποχρεωτικό εμβολιασμό στις μεγαλες ηλικιες απο πάνω προς τά κάτω μέχρι να φτάσεις το ποσοστό που θες να τελειωνουμε? Γιατί να φορτώνεται ΤΟΣΟ άγχος η κάθε έγκυος γυναίκα το πιο ευαισθητο κ πολύτιμο κομμάτι του πληθυσμού????ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ.
Κάνε πολλές βουτιές, κάνε την πρώτη δόση εντός του Αυγούστου και τη δεύτερη πριν τον αγιασμό... 😀
Καλε δεν τις εμβολιάζουν για να συμβάλουν στο τείχος πληθυσμιακής ανοσίας!! Είναι ευπαθής ομάδα γενικα και ειδικά. 3 φορές μεγαλύτερη η πιθανότητα να πεθάνεις από covid ούσα έγκυος, σε σχέση με την πιθανότητα θανάτου χωρίς κυοφορία, τόσο υπολογίστηκε.Για την προστασία των ίδιων και του εμβρύου συστήνουν εμβολιασμό, είναι ξεκάθαρο αυτό. Στο μαιευτήριο που δουλεύει η αδερφή μου (από τα μεγαλύτερα της χώρας), θεωρείται στους κόλπους εκεί, δεδομένο οτι εμβολιάζονται, δεν ξέρει ούτε έναν γυναικολόγο που να μην το προτείνει. Ένα παράδειγμα φέρνω, για να δείξω την τάση και την πρόθεση (προστασία της ίδιας και του εμβρύου).
Ναι οκ, δικιο εχεις , τώρα αυτή είναι η σύσταση. Το θέμα είναι ότι μας έχουν φάει τα αυτιά με το τοιχος ανοσίας 1,5 χρονο τώρα κ τοίχος δεν βλέπουμε . Κ η λύση που βρήκανε είναι να εμβολιαζουν εγκυες κ 12χρονα. Να εμβολιασουνε όλους τους αλλους με το ζόρι απο τους γηραιότερους προς τα κάτω να χτιστει το ρημαδοτοίχος κ να αφησουν εγκυες κ παιδάκια στην ησυχία τους ΔΕΝ γίνεται ?? Αυτό το κομμάτι είναι που δεν καταλαβαίνω. Η 75 κυρία Μαρια ΔΕΝ θελει να εμβολιαστεί αλλά μάλλον θα καταλήξει στη ΜΕΘ ένα 2μηνο. Κ εσύ την αφήνεις να το κάνει. Κ η λύση που βρίσκεις είναι να εμβολιάσεις την 25χρονη έγκυο κ το 12χρονο, τον 20χρονο που στατιστικά , ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΜΕΘ?
Μιλάμε μόνο για τον εμβολιασμό για την αποτροπή σοβαρής νόσησης, έτσι δεν είναι; Γνωστή μου 33χρονη ανεμβολίαστη κόλλησε από το 15 μηνών μωρό (έφερε τον ιό από τον παιδικό), έπαθε θρόμβωση από τον κορωνοϊό και νοσηλεύεται....