0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπον δεν ξερω αν θυμάστε οι πιο παλιοί τη χρονια που άνοιξε το ΕΑΠ και έβαλε αυτο το μεταπτυχιακό της Αγγλικής.Θυμαμαι τότε γενικά υπήρχε μια δυσπιστία και όσοι πήγαμε μας έλεγαν συνάδελφοι στα σχολεια « ε τι το θέλετε ,σαματι αναγνωρίζεται;» Το θυμόσαστε ; Ήταν νομιζω το 1992.Τωρα το ΕΑΠ φτιάχνει καθε τόσο νέα μεταπτυχιακά.Συναδελφος μου είπε οτι τωρα το μεταπτυχιακό της Αγγλικης γίνεται και σε εξάμηνα, οχι ετήσιο προγραμμα οπως ήταν τότε.
Εχει καταντήσει μπιζνα και όλοι τρέχουν σε κολλέγια, μεταπτυχιακά , διδακτορικά ουτε κι εγω ξερω απο που,γλωσσες ,σεμινάρια και δεν ξερω και γω τι αλλο.Μπιζνα κανονική.Αμα μπει και ο ΑΣΕΠ ε θα κερδίσουν και τα φροντιστήρια.Μη μείνουν παραπονεμένοι κι αυτοί.....
Με βάση αυτα που μου έδειξε συνάδελφος πρόσφατα, ναι θα συμφωνήσω.Εντωμεταξυ μου έκανε εντύπωση γιατι τότε μας έδιναν ολόκληρα βιβλία οχι φωτοτυπίες οπως τωρα.
Ναι, παρακολούθησα το πρόγραμμα στην παλιά του μορφή κι όσοι ξέρουν από ΕΑΠ, γνωρίζουν πόσο δύσκολο ήταν. Κουράστηκα πολύ για να αποφοιτήσω με Άριστα. Στη νέα του μορφή το πρόγραμμα είναι, κατά την άποψή μου, πιο light.
Κοίτα- εγώ ΔΕΝ εχω μεταπτυχιακό απο ΕΑΠ- έχω απο δημόσιο ίδρυμα κ ήταν σχεδόν τζάμπα, αλλά το έχουν κ το κάνουν πολλοιιιι συνάδελφοι τώρα, όσο Light κ να είναι κ χρόνο χρειάζεται κ προσπάθεια -καμία σχέση με τα χάλια τα μαύρα που έχουν γεμίσει οι πίνακες κ που ΘΑ γεμισουν στην επόμενη φουρνιά. Στο ΕΑΠ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ξέρουν τη γλώσσα στην οποία σπουδάζουνε, οι καθηγητές που κάνουν μάθημα έχουν διδακτορικά κ δημοσιευνένη έρευνα σε περιοδικά της προκοπής ,οι άνθρωποι κ δεν είναι ονόματα-φαντάσματα . Επίσης για να κάνεις το μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ δεν κονεξαρει ο κάθε τυχάρπαστος μεσάζοντας -φροντιστηριούχος απο επαρχια ο οποίος σου "μεταφράζει" τα τεστ, τις εργασίες κλπ.
Ναι τότε είχαμε και εξετάσεις.Θυμαμαι πηγαίναμε σε κατι κτήρια στο σταθμό Ειρήνη στην Αττική.Κατι κτήρια αστα να πάνε χαχα.Παντως εχουν αλλάξει και αρκετοι καθηγητές απο τότε.Η συνάδελφος μου είπε ονόματα καθηγητών που δεν τα ήξερα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα .Οταν ξεκίνησα ήμουν κοριτσάκι και τωρα είμαι 47 χρόνων.Το εχω ξαναπεί ακομη κι ο γιος μου που τωρα ειναι παλικάρι πια μου λέει «ρε μάνα δεν εισαι λίγο μεγάλη για νεοδιοριστη»; Κι εχει δικιο..... Εντωμεταξυ διάβασα σημερα οτι λέει τα κολλέγια θα ειναι ισότιμα με τα ΑΕΙ.Δηλαδη τι θα εχουν οι επόμενοι πίνακες;
Μην στεναχωριέσαι για την ηλικία! Παλιος καθηγητής μου μαθηματικός διορίζεται τωρα στα 60 του.
Εγώ πάλι προπερσι που ήμουν αναπληρωτρια σ' ένα δυσπρόσιτο δημοτικό συνάντησα στο λύκειο του ίδιου προαυλίου την μόνιμη μαθηματικό την οποία είχα ως ωρομισθια καθηγήτρια στο σχολείο όταν ήμουν μαθήτρια στην πόλη μου . Ήταν κ αυτή από την ίδια πόλη...