0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αβαθμια
Άρα οι αναπληρωτές δηλώνουν χωρις να ξέρουν κενλα;
Άρα, απ ο, τι καταλαβαίνω, τουλάχιστον για τις διευθύνσεις που δεν έχουν αναρτήσει κενά ή πακέτα σχολείων αν δεν θέλουμε να εγκλωβιστουμε ΑΜΩ για όλη τη χρονιά, θα πρέπει να δηλώσουμε μόνο πλήρους ωραρίου, σωστά;
Καλημέρα, τα δυσπρόσιτα μετά τους διορισμούς θα είναι απειροελάχιστα και αυτά που θα μείνουν θα τα πάρουν, λογικά, συνάδελφοι στις πρώτες φάσεις. Άποψή μου είναι να δηλώσεις τα τρίμηνα, διότι με τη θέση που έχεις, να προσμένεις πρόσληψη από γ φάση και έπειτα.
Professors καλημέρα! Δυσπρόσιτα πολλά έχει Δωδεκάνησα και Κυκλάδες. Μπορείς όμως και να κατεβάσεις τον πίνακα με όλα τα δυσπρόσιτα της χώρας σε πρωτοβαθμια και Δευτεροβάθμια από το Internet και να τα δεις αναλυτικά. Επίσης, εννοείται να δηλώσεις τα τρίμηνα αφού όλα ανανεώθηκαν πέρσι και τελικά δεν ήταν μόνο για τρις μήνες. Τώρα για το πότε ενδέχεται να σε πάρουν μάλλον προς Χριστούγεννα. Τέλος κοίτα να κάνεις τα χαρτιά σου και στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (δεν ξέρω που μένεις και αν έχει εκεί). Τα μόρια από ΣΔΕ μετράνε στους πίνακες. Καλημέρα 😄
Καλημέρα! Λάβε υπόψιν σου πως βάζοντας πρώτα τις μακρινές περιοχές δεν επισπεύδεται η κλήση σου ως αναπληρώτρια αφού έτσι κι αλλιώς δηλώνεις όλη τη χώρα. Αν θες να κυνηγήσεις τα δυσπρόσιτα ή να πας μακριά για κάποιο λόγο, αλλάζει το θέμα. Πάντως και ξεκινώντας από τις κοντινές σου περιοχές, αφού θα δηλώσεις όλη την Ελλάδα, όταν φτάσει το σύστημα στη σειρά σου, θα σε επιλέξει. Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία!
professores δεν θα σε ειδοποιήσει κανείς για την πρόσληψη. Πρέπει να παρακολουθείς εκπαιδευτικές σελίδες όπως το alfavita και το pde ή την ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ.
Κλεοπάτρα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Είδα τους πίνακες με τα δυσπρόσιτα και τα έχω δηλώσει όλα. Θα βάλω και την τρίμηνη όπως πρότεινες. Για ΣΔΕ πού δηλώνω/ πού κάνω τα χαρτιά μου; Χίλια ευχαριστώ
Για τα ΣΔΕ έπρεπε να κανεις εγγραφή στο μητρώο (η προθεσμία ήταν μέχρι 18/08 ) κ αργότερα ,κατά τον Σεπτέμβρη όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο θα κληθούν να δηλώσουν σχολεία. Αν δεν πρόλαβες να κάνεις εγγραφή τώρα, το μητρώο θα ξανανοίξει κ μέσα στη χρονιά (Πέρυσι είχε ανοίξει ξανα κατά το Νοέμβρη αν θυμάμαι καλά.) Να κοίτας στο σάιτ της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς .Στα ΣΔΕ μετράει για τους πίνακες η προϋπηρεσία μέχρι 8 ώρες την εβδομάδα ,ακόμα κ αν δουλεύεις περισσότερες ώρες
English σε ευχαριστώ πάρα πολύ, παρακολουθώ συχνά τις απαντήσεις σου και είσαι πολύ εξυπηρετική/ός! Έχω δηλώσει δυσπρόσιτα Ι για να συλλέξω κάποια μόρια παραπάνω μιας και τώρα ξεκινάω τη σταδιοδρομία μου. Προτείνεις να τα βάλω παρακάτω σε περίπτωση που ανοίξουν κενά σε περιοχές πιο κοντά μου; είμαι από Ήπειρο. σε ευχαριστώ και πάλι.