*

Αποστολέας Θέμα: νεοδιόριστοι διπλασιασμός μορίων δυσμενών συνθηκών από υπηρέτηση σε δυσπρόσιτο  (Αναγνώστηκε 31604 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος neve

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70/ ΠΕ7Ο.50/ ΠΕ71
    • Προφίλ
εφοσον υπηρετησες εξ ολοκληρου σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες ανήκουν στις κατηγορίες μοριοδότησης Ι΄, ΙΑ΄, Ι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Eirini22

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Καλησπέρα,

Διορίστηκα φέτος (2023) και τις 2 προηγούμενες σχολικές χρονιές υπήρξα αναπληρώτρια σε δυσπρόσιτα. Τώρα με το πέρασμα των μορίων δεν έχουν περαστεί διπλά τα μόριά μου για εκείνες τις χρονιές, ενώ άλλες ΔΔΕ έχουν διπλασιάσει όσους υπηρέτησαν ως αναπληρωτές σε δυσπρόσιτα.
Όταν τους έστειλα μέιλ μου είπαν να κοιτάξω το ΦΕΚ μεταθέσεων, όμως δε βγάζω άκρη. Ξέρουμε τι ισχύει; υπάρχει κάπου ο νόμος και δεν μπορώ να τον βρω; δε γίνεται η μία ΔΔΕ να διπλασιάζει κι η άλλη όχι!!

Αποσυνδεδεμένος DIMIS3

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Από 31/1/2019 δε διπλασιάζονται τα ΜΣΔ των αναπληρωτών. Θεωρώ απίθανο να διπλασιάστηκαν μόρια για αυτό το χρονικό διάστημα. Ίσως να διπλασίασαν μόρια πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Πάντως ορθά δε στα διπλασίασαν εφόσον ήταν τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Καλησπέρα,

Διορίστηκα φέτος (2023) και τις 2 προηγούμενες σχολικές χρονιές υπήρξα αναπληρώτρια σε δυσπρόσιτα. Τώρα με το πέρασμα των μορίων δεν έχουν περαστεί διπλά τα μόριά μου για εκείνες τις χρονιές, ενώ άλλες ΔΔΕ έχουν διπλασιάσει όσους υπηρέτησαν ως αναπληρωτές σε δυσπρόσιτα.
Όταν τους έστειλα μέιλ μου είπαν να κοιτάξω το ΦΕΚ μεταθέσεων, όμως δε βγάζω άκρη. Ξέρουμε τι ισχύει; υπάρχει κάπου ο νόμος και δεν μπορώ να τον βρω; δε γίνεται η μία ΔΔΕ να διπλασιάζει κι η άλλη όχι!!
Σωστά σου απάντησε ο DIMIS3 ότι τα μόρια της προϋπηρεσίας που έχεις ως αναπληρώτρια τα έτη 2021-2022 και 2022-2023 δεν διπλασιάζουν τα ΜΔΣ που έχεις ως μόνιμη. Σε άλλους αναπληρωτές μπορεί να διπλασίασαν τα ΜΔΣ που είχαν από προϋπηρεσίες σε δυσπρόσιτα πριν από τον Ιανουάριο του 2019.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Ally

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Κάποιος ο οποίος έχει οργανική σε μη δυσπρόσιτο σχολείο και καταφέρνει επί δύο συνεχόμενα έτη να πάρει απόσπαση εκτός (ή και εντός ) σε δυσπρόσιτο ,θα διπλασιάσει τα μσδ για τις δύο αυτές χρονιές της απόσπασης ;

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
Κάποιος ο οποίος έχει οργανική σε μη δυσπρόσιτο σχολείο και καταφέρνει επί δύο συνεχόμενα έτη να πάρει απόσπαση εκτός (ή και εντός ) σε δυσπρόσιτο ,θα διπλασιάσει τα μσδ για τις δύο αυτές χρονιές της απόσπασης ;

Ναι

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Φυσικά θα διπλασιάσει μόνο για 10 μήνες. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα πάρει τα ΜΣΔ της οργανικής του.

Αποσυνδεδεμένος RunaiX

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Καλημέρα σας,

Έχω  λάβει αποσπαση σε δυσπροσιτο για δύο συνεχόμενες χρονιές. Ωστόσο, η αποσπαση όντας εκπρόθεσμη και μετά τις κανονικές αποσπάσεις του καλοκαιριού εγκρίθηκε 5/09 και όχι 1/09. Στο σχολείο παρουσιάστηκα και ανέλαβα υπηρεσία 6/09. Σε αυτή την περίπτωση λαμβάνω διπλασιασμό μορίων ως μόνιμος ή όχι;

Ναι μεν πραγματοποιήθηκε εντός Σεπτέμβρη αλλά η εγκύκλιος αναφέρει 2 συνεχόμενα έτη, από 1/09 έως 30/06 αν δεν κάνω λάθος.

Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη γιατί έχω αγχωθεί...

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Καλημέρα σας,

Έχω  λάβει αποσπαση σε δυσπροσιτο για δύο συνεχόμενες χρονιές. Ωστόσο, η αποσπαση όντας εκπρόθεσμη και μετά τις κανονικές αποσπάσεις του καλοκαιριού εγκρίθηκε 5/09 και όχι 1/09. Στο σχολείο παρουσιάστηκα και ανέλαβα υπηρεσία 6/09. Σε αυτή την περίπτωση λαμβάνω διπλασιασμό μορίων ως μόνιμος ή όχι;

Ναι μεν πραγματοποιήθηκε εντός Σεπτέμβρη αλλά η εγκύκλιος αναφέρει 2 συνεχόμενα έτη, από 1/09 έως 30/06 αν δεν κάνω λάθος.

Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη γιατί έχω αγχωθεί...

Ναι θα διπλασιάσεις. Ο Σεπτέμβριος πιάνεται ολόκληρος αφού είναι πάνω απο 15 μέρες. Δες παρακάτω.

Φυσικά θα διπλασιάσει μόνο για 10 μήνες. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα πάρει τα ΜΣΔ της οργανικής του.

Αποσυνδεδεμένος RunaiX

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας.

Κοίταξα πάλι το teachers minedu. Την πρώτη χρονιά είναι από 8/09 έως 21/06 και 4η δεύτερη (φέτος) από 05/09 έως (φαντάζομαι παλι) 21/06.

Στα τμήματα που παραθέσατε δεν κατάλαβα αν αναφέρεται κάτι σχετικά με την περίπτωσή μου...

Ώστοσο, σίγουρα βοηθάει αυτό που είπατε πριν, δηλαδή πως 15 μέρες και πάνω πιάνεται μήνας ολόκληρος.

Σε προηγούμενα σχόλια στο ίδιο θέμα είχαν πει πως μέχρι 30/09 διπλασιάζει, αλλά δε βρήκα κάποιο χωρίο που να το επιβεβαιώνει στο αντίστοιχο τμήμα της εγκυκλίου μεταθέσεων.

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας.

Κοίταξα πάλι το teachers minedu. Την πρώτη χρονιά είναι από 8/09 έως 21/06 και 4η δεύτερη (φέτος) από 05/09 έως (φαντάζομαι παλι) 21/06.

Στα τμήματα που παραθέσατε δεν κατάλαβα αν αναφέρεται κάτι σχετικά με την περίπτωσή μου...

Ώστοσο, σίγουρα βοηθάει αυτό που είπατε πριν, δηλαδή πως 15 μέρες και πάνω πιάνεται μήνας ολόκληρος.

Σε προηγούμενα σχόλια στο ίδιο θέμα είχαν πει πως μέχρι 30/09 διπλασιάζει, αλλά δε βρήκα κάποιο χωρίο που να το επιβεβαιώνει στο αντίστοιχο τμήμα της εγκυκλίου μεταθέσεων.

Θα σε γελάσω αν διπλασιάζει μέχρι 30/9 ή μεχρι 15/9. Πάντως απο 8/9 εώς 21/06 και απο 05/09 εώς 21/06 σίγουρα διπλασιάζει.

Αποσυνδεδεμένος RunaiX

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Σας ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος niina

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ86 (ΠΕ 20)
    • Προφίλ
καλησπέρα σας. νεοδιόριστη του 2024 εχω τρια σχολεία το ενα είναι σε δημοτικό σχολείο σε κατάστημα κράτησης. Τα μόρια δυσμενών συνθηκών της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας θα τα λάβω από φέτος που θα κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση των Οκτώβριο ή θα μετρήσουν απο το 2025 και μετά?? Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ

Θυμάμαι και εγώ ότι γράφτηκε αυτό, μάλλον από το μέλος g.t, που είναι πολύ αξιόπιστο!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)