0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εφοσον υπηρετησες εξ ολοκληρου σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες ανήκουν στις κατηγορίες μοριοδότησης Ι΄, ΙΑ΄, Ι
Καλησπέρα,Διορίστηκα φέτος (2023) και τις 2 προηγούμενες σχολικές χρονιές υπήρξα αναπληρώτρια σε δυσπρόσιτα. Τώρα με το πέρασμα των μορίων δεν έχουν περαστεί διπλά τα μόριά μου για εκείνες τις χρονιές, ενώ άλλες ΔΔΕ έχουν διπλασιάσει όσους υπηρέτησαν ως αναπληρωτές σε δυσπρόσιτα. Όταν τους έστειλα μέιλ μου είπαν να κοιτάξω το ΦΕΚ μεταθέσεων, όμως δε βγάζω άκρη. Ξέρουμε τι ισχύει; υπάρχει κάπου ο νόμος και δεν μπορώ να τον βρω; δε γίνεται η μία ΔΔΕ να διπλασιάζει κι η άλλη όχι!!
Κάποιος ο οποίος έχει οργανική σε μη δυσπρόσιτο σχολείο και καταφέρνει επί δύο συνεχόμενα έτη να πάρει απόσπαση εκτός (ή και εντός ) σε δυσπρόσιτο ,θα διπλασιάσει τα μσδ για τις δύο αυτές χρονιές της απόσπασης ;
Καλημέρα σας,Έχω λάβει αποσπαση σε δυσπροσιτο για δύο συνεχόμενες χρονιές. Ωστόσο, η αποσπαση όντας εκπρόθεσμη και μετά τις κανονικές αποσπάσεις του καλοκαιριού εγκρίθηκε 5/09 και όχι 1/09. Στο σχολείο παρουσιάστηκα και ανέλαβα υπηρεσία 6/09. Σε αυτή την περίπτωση λαμβάνω διπλασιασμό μορίων ως μόνιμος ή όχι; Ναι μεν πραγματοποιήθηκε εντός Σεπτέμβρη αλλά η εγκύκλιος αναφέρει 2 συνεχόμενα έτη, από 1/09 έως 30/06 αν δεν κάνω λάθος. Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη γιατί έχω αγχωθεί...
Φυσικά θα διπλασιάσει μόνο για 10 μήνες. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα πάρει τα ΜΣΔ της οργανικής του.
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας. Κοίταξα πάλι το teachers minedu. Την πρώτη χρονιά είναι από 8/09 έως 21/06 και 4η δεύτερη (φέτος) από 05/09 έως (φαντάζομαι παλι) 21/06. Στα τμήματα που παραθέσατε δεν κατάλαβα αν αναφέρεται κάτι σχετικά με την περίπτωσή μου... Ώστοσο, σίγουρα βοηθάει αυτό που είπατε πριν, δηλαδή πως 15 μέρες και πάνω πιάνεται μήνας ολόκληρος. Σε προηγούμενα σχόλια στο ίδιο θέμα είχαν πει πως μέχρι 30/09 διπλασιάζει, αλλά δε βρήκα κάποιο χωρίο που να το επιβεβαιώνει στο αντίστοιχο τμήμα της εγκυκλίου μεταθέσεων.
Σε προηγούμενα σχόλια στο ίδιο θέμα είχαν πει πως μέχρι 30/09 διπλασιάζει, αλλά δε βρήκα κάποιο χωρίο που να το επιβεβαιώνει στο αντίστοιχο τμήμα της εγκυκλίου μεταθέσεων.