0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εσπερε κλαφτηκες στους διαχειριστεςς;;παρακαλω δημοσιως ειτε σε πμ να μου πει ενας διαχειριστης γιατι μου εστειλε προειδοποιηση επισυναπτοντας το προσβλητικο μνμ που εγραψα ..το να διαφωνω με καποιον κι απλα αυτος ο καποιος να μην μπορει να αντεξει την διαφορετικη αποψη δεν λεγεται προσβολη πιστευω..περιμενω απαντηση απο τους διαχειριστες αλλιως να παρουν πισω την προειδοποιηση..δημοκρατια εχουμε εκφραζομαστε πιστευω..
Δεν διαφωνείς. Εχεις εμμονή να ασχολείσαι μαζί μου και να μου επιτίθεσαι, να βγάζεις συμπεράσματα κατά το δοκουν, να με υποτιμάς και να με ειρωνεύεσαι χωρίς να έχω έρθει ποτέ σε αντιπαράθεση μαζί σου. Δεν θυμάμαι καν να έχουμε συζητήσει μαζί πέρσι μαζί για το θέμα των σχολείων. Δεν ξέρω τι σκάλωμα εχεις, δεν ξέρω με σιγουριά αν είσαι τρολ, εγω πάντως κορόιδο δεν είμαι να κάθομαι να υφίσταμαι τετοια συμπεριφορά χωρίς να έχω δώσει αφορμή. Δεν είναι η πρώτη φορά που σου κάνω αναφορά και δεν θα είναι τελευταία.
Μας κάλυψες όλους!!!!!
Μπορείς να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου; Σε ποιους όλους αναφέρεσαι; Μιλάς εκ μέρους του φόρουμ;
Μη φοβάσαι!Δεν αναφέρομαι σε εσένα.Αναφέρομαι μόνο σε αυτούς που έχουν λίγο χιούμορ......
Ασχολούμαστε δηλ. εδώ και τόσες εβδομάδες με οτιδήποτε άλλο, άσχετο, παρά με τη διδασκαλία μας, που είναι και το αποκλειστικό μας έργο...! Κι ύστερα θέλουν και μιλούν για αξιολόγηση... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ -ΝΤΡΟΠΗ!
Κι η κανονικότητα της Κεραμέως συνεχίζεται...Σήμερα, Δευτέρα, 4 από τα 16 τμήματα του σχολείου μας, βρίσκονταν κάτω στο προαύλιο από την πρώτη ώρα για rapid test. Είχαν βρεθεί κρούσματα από το μεσημέρι της Παρασκευής...