0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοίτα, δεν βγάζει νόημα αυτό που λες. Από τη μια φοβόσουν τον ιό και προσπαθούσες με τεράστιες θυσίες να μην κολλήσετε, από την άλλη δεν θα σε πείραζε να κολλήσεις στο σχολείο Από την άλλη το παιδί σου κόλλησε στο σχολείο αλλά δεν σου άρεσε η πηγή της μόλυνσης, αν ήταν από τη δουλειά δεν θα σε πείραζε αλλά από κοινωνική επαφή σε πειράζει. Ρε συ Έσπερε μας κοροϊδεύεις τόσον καιρό; Αφού δεν φοβάσαι μην κολλήσετε και το μόνο που σε ενοχλεί είναι οι κοινωνικές προεκτάσεις του ποιος έφταιγε, τότε τι στο καλό μας έλεγες και μας ξανάλεγες για τις θυσίες που έκανες εις βάρος της ψυχικής υγείας της οικογένειάς σου για να μην κολλήσετε; Και τώρα που έχετε τον ιό στο σπίτι σας, δεν ανησυχείς καθόλου για την υγεία σας; Πραγματικά δεν βγάζω νόημα.
ΕΜείς ήμασταν σπίτι μας όλη την εβδομάδα.
Τί κάνουμε όταν το τεστ συνεχίζει να δείχνει θετικό και μετά τις ημέρες της καραντίνας; Σε κάποιους και επί ένα μήνα μετά...
Μήπως έπρεπε σήμερα και αύριο να έκλειναν τα σχολεία με τηλεκπαίδευση γιατί ήδη έχει αρχίσει να γίνεται χαμούλης με τον καιρό;
"... Ή να παίξουν πασες ..."με γάντια;
Ε ναι, κουραστήκαμε πολυ με μια ολόκληρη εβδομάδα μαθημάτων. Δεν κόβεται ευκολα το γλυκό το αραλίκι.
Επειδή συγγενικό μου πρόσωπο, εκπαιδευτικός, νοσεί αυτή τη στιγμή, σήμερα μίλησε με ΕΟΔΔΥ αλλά και τον υπεύθυνο αδειών της Πρωτοβάθμιας όπου εργάζεται και του είπαν πως επιστρέφεις χωρίς τεστ αν δεν έχεις συμπτώματα και με διπλή μάσκα ή ΚΝ95 για 5 μέρες. Είχα κάνει κι εγώ ερώτηση πριν λίγες ώρες εδώ στο φόρουμ αλλά τελικά βγήκε άκρη. Αν εξακολουθούν να υπάρχουν συμπτώματα και δεν είναι το άτομο σε θέση να εργαστεί, θέλει θετικό τεστ κ ιατρική γνωμάτευση για παράταση άδειας. 3 μέρες αναρρωτική με αποδοχές μειωμένες κατά το ήμισυ κι έπειτα πληρώνεσαι νομίζω από τον ασφαλιστικό φορέα.
ευχαριστώΑν γνωρίζετε Oι μαθητές με θετικό rapid και PCR επιστρέφουν στο σχολείο μετά από 5 ημέρες Χωρίς test, αν δεν έχουν συμπτώματα; (το τεστ σε κάποιες περιπτώσεις εξακολουθεί να βγαίνει θετικό για καιρό...
Κάνουν rapid τεστ και αν βγει ξανά θετικό συνεχίζουν για ακόμα 5 ημέρες.Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο δικό μου το σχολείο.
Κάνε στο παιδάκι το rapid στο φαρμακείο και ζήτησε αυτό από το στόμα. Το προτιμούν όλα τα μικρά παιδιά 😉