0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρωτάει ο α βιολόγος.Απαντάει ο ίδιος α βιολόγος.Οι υπόλοιποι βιολόγοι.Εμείς οι φυσικοί τι κάνουμε;Οι βιολόγοι μόνο μόνο βιολογία διδάσκουμε.Τι είναι φυσική;Ο φυσικός όμως ξέρει και βιολογία.
Ζητάμε κάλυψη των οργανικών μας κενών, όπως συμβαίνει στις άλλες ειδικότητες. Και να σταματήσουν τα ΠΥΣΔΕ να τοποθετούν στα κενά μας άλλες ειδικότητες, ακόμα κ όταν τίθεται θέμα υπεραρυθμίας. Δεν έχει λογική αυτό που συμβαίνει..
Junior σταματά να "παίζεις" σε παρακαλώ..Αν θέλεις πεις κάτι πες το.
Σου ζήτησα να απαντήσεις με αποδείξεις (όπως έκανα εγώ) και εσύ απαντάς με υποθέσεις και ασυναρτησίες. Αντί να ανακαλέσεις αυτό που έγραψες (το οποίο δεν είναι αληθές) εκθέτοντας τον συνάδελφο , συνεχίζεις να προκαλείς με ειρωνικά σχόλια. Ερώτηση προς τους διαχειριστές του φόρουμ.Εσείς το ανέχεστε αυτό; Ο gvasilliς εκθέτει συνάδελφο γράφοντας επί της ουσίας ότι "έφαγε" θέση άλλου, κατι που μέ βάση τα επίσημα στοιχεία του ΠΥΣΔΕ δεν ισχύει. Τι έχετε να πείτε; Μάλιστα η αναφορά γίνεται σε συγκεκριμένο σχολείο κάτι που κάνει πολύ εύκολο να μάθει κάποιος και το όνομα του συναδέλφου , για τον οποίο (χωρίς να έχει γνώση) αναφέρονται μη αληθινά γεγονότα. Σας παρακαλω να πάρετε θέση ως οφείλετε.
Ο φυσικός μπορεί να διδάξει άνετα χημεία βιολογία γεωγραφία. Ο χημικός ο βιολόγος ο γεωλόγος δε μπορούν να διδάξουν φυσική. Το ξέρεις. Ας μην κρυβόμαστε. Πάμε παρακάτω τώρα.[/quoteΔιαφωνώ κάθετα. Και εσύ το ξέρεις ότι δεν ισχύει αυτό που λες, ειδικά με τέτοια απόλυτη συσχέτιση. Λυπάμαι, αλλά ούτε ο φυσικός, ο χημικός και ο γεωλόγος μπορούν να διδάξουν βιολογία.Αν κάποιος το θέλει, ας το σπουδάσει. Ωστόσο, αν κάποιος/κάποια μελετήσει βαθειά ..ίσως τ καταφέρει σε επίπεδο σχολείου, αλλά και πάλι δεν θα έχει κατακτήσει την επιστήμη, και ούτε θα έχει καταφέρει να εμπνεύσει τους μαθητές/μαθήτριες..
1) Είμαι σίγουρος ότι αν ψάξω θα βρω και άλλα που πρέπει να αφαιρεθούν. Δε έχω όμως ούτε το χρόνο ούτε την διάθεση να το κάνω, εφόσον το θέμα δεν με αφορά και τόσο.2) Δεν πρόκειται να ρωτήσω τίποτα. Απλά θα ειδοποιήσω ένα συνάδελφο (του οποιου έμεσα αναθέρθηκε το όνομα), ότι στο φόρουμ αναφέρεται (με απλά λόγια) ότι είναι "παράτυπος". Από εκεί και πέρα είναι στην ευχέρεια του ο τρόπος που θα το αντιμετωπίσει.Αυτό που περιμένω όμως είναι μία απάντηση από τους διαχειριστες του φόρουμ.