0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντί για το ρήμα φαντασιώνομαι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το ρήμα ευελπιστούμε, ελπίζουμε, προσδοκούμε! Και εγώ καμιά φορά χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις και με μαλώνουν οι γονείς μου και η αδερφή μου! Μου λένε: φιλόλογος είσαι! Επίσης δεν θέλω να κάνω την έξυπνη αλλά γενικά οι εκπαιδευτικοί πρέπει να εμφανίζουμε μια ενωτική εικόνα προς τα έξω!
Συναδελφισσα, το τι με ενδιαφέρει και το τι όχι, άσε να απασχολεί εμενα. Εσυ ξεκίνησες να γράφεις με υπαινιγμούς κατα των περσινών διορισθέντων. Εγώ απλά απάντησα σε αυτό. Μια χαρά καταλαβα τι έγραφες.
εγω είμαι πε02 και αναμένω διορισμό.είμαι σίγουρα μεσα είτε είναι 317 είτε είναι 517.εσύ τι είσαι?? γιατί τόσο πολύ σε νοιάζει να μην διοριστεί ουτε ενας παραπάνω απο αυτό το νούμερο (317)?η συμμετοχή σε μια κοινότητα, όπως λές, θα ηταν χρήσιμη αν μας έλεγες ποια είναι τα πραγματικά κενά στα σχολεία (οχι του αλγόριθμου - δες 1η φαση αναπληρωτών και θα καταλάβεις) και αν έκανες αγώνα, με οποιοδήποτε τρόπο ωστε να καλυφθούν αυτά. για το καλό όλων. γιατί εμείς πιστεύουμε οτι είμαστε απαραίτητοι στα σχολεία. και υπ αυτό το πρίσμα συμμετέχουμε σε αυτή την κοινότητα.
Συναδελφε/συναδελφισσα, κανένας υπαινιγμός για κανέναν. Απλή παράθεση και έκφραση προβληματισμό για την στάση και τα γραφόμενα συναδέλφων. Ο, τι γράφατε, αυτά διαβάζαμε όλοι. Και ο καθένας κάνει τις σκέψεις του. Το αν βοηθά κάνεις η όχι με κατεβατά επί κατεβατωβ, και δεν το λέω προσωπικά για εσάς, είναι μεγάλη συζήτηση. Αλλά δεν μπορώ και να μην επισημάνω την υπερβολική ενασχόληση κάποιων συναδέλφων με κάτι που δεν τους αφορά. Πως να το πω; δεν τους αγγίζει, δεν τους επηρεάζει, δεν τους καθορίζει. Κάτι δείχνει αυτό. Και λυπάμαι, αλλά με τόσες εμμονικες αναρτήσεις, αδυνατώ να το δω αλτρουιστικα και ότι όλα γίνονται με αν ιδιοτέλεια. Επιπλέον, πολλές οι εκατέρωθεν επιθέσεις. Πρόβλημα και αυτό.
Δες το όπως θες, μου είναι αδιάφορο. Ο,τι είχα να πω, το είπα.
Εντάξει όμως και οι συνεχείς απρόκλητες επιθέσεις προς όποιον εκφράζει μια δυσάρεστη γνώμη, με ειρωνίες και απειλές, δεν συνάδει με το επίπεδο παιδαγωγών . Κρίμα.
Συνέχισε να γράφεις και μην ακούς τίποτα.Αν δε γραψουμε οι αδιόριστοι,ποιοι θα γραψουνε;